O poveste interesanta. Eu cred ca este mai bine sa renunti la el. Trebuia sa isi dea seama mai demult de ceea ce a tinut in brate. Iti spun sa nu i` mai dai sanse. Nu mai sta dupa curul` lui si traiesteti viata, mai sunt o gramada de baieti care sa te iubeasca la fel de mult, poate mai mult si pe care i` poti iubii si tu . Parerea mea este ca ai fost prea ingaduitoare cu el si i`ai dat multe sanse. Renunta la el si cred ca iti va fi mai bine . Sper ca am putu sa te ajut puntine. Fundita ?
Multumesc mult..chiar imi dai putere sa merg mai departe:*:* sper sa fie bine. :*
Cu multa placere si eu sper sa fie bine si sa iti rezolvi toate problemele. Sa ai parte de o viata atat de buna pe cat iti este sufletul .
Hello! Ma tem ca omul cu care ti-ai petrecut 2 ani din viata a fost unu orgolios, si care stia ca il iubesti foarte mult, de aceea el se purta asa..se simtea mandru...dar cand tu ai decis sa ii pui capat si sa ii dai o lectie acesta ti-a simtit lipsa si a realizat ca el tinea la tine pe dinauntru foarte mult, numai ca acele sentimente nu s-au manifestat. Eu am o situatie asemanatoare...si stiu cum te simti, si cum este sa tanjesti dupa ceva ce nu se intamplat. sincer, eu zic ca ar trebui sa ii arati ca nu esti ca el, si sa ii dai o sansa, poate acele sentimente se vor intoarce. Bafta si sper ca te-am ajutat:*!
Cred ca e mai bine fara el. Si cred ca ti ai pierdut aceea intensitate cu care il iubeai cand aveai 15 ani. Mai ales ca dragostea nu ti a fost impartasita.
Da,probabil e mai bine fara el..de multe ori ma gandeam la anii petrecuti..si la cat de greu poti avea o relatie lunga, mai ales ca rar mai gasesti persoane care sa te iubeasca...dar sper ca timpul le va rezolva multumesc pentru sfat