Daca o inviti si te refuza nu inseamna ca pici de prost, tu invita fata la un suc sau unde crezi tu si daca accepta te place garantat
Simplu prietene te duci imbracat frumos la ea cu o chitara si incepi sa-i canti aceasta melodie:http://www.youtube.com/watch?v=Ja40AetXpgs.Alta metoda ar fi sa discuti serios cu ea si s-o intrebi daca te place sau nu.Prietene trebuie sa vorbesti cu ea, in situatia ta timiditatea nu e o optiune.Altfel daca nu vorbesti cu ea(tu presupunand ca te place), tu tot o sa cazi de prost daca ea il place pe altul.Succes.
Incearca, sa ii spui ca o placi, daca nu direct, macar indirect, ea va intelege.Nu te teme de respingere, nu pierzi nimic. Asa a fost si la mine prima data, i-am pus direct ca o plac, si mi-a spus ca nu vrea sa aiba prieten, dar i-am spus ca nu ma dau batut asa repede, si vad ca acum incepe sa se lege ceva intre noi, succes incearca si tu o sa vezi ca totu o sa fie bine
In primul rand trebuie sa aflii daca ceilalti o plac cu adevarat sau sunt doar prieteni buni.Invit-o la un film, la un suc, daca accepta nu inseamna ca te place garantat.Pentru a afla daca are deja pe altcineva ii poti spune asa:"Poate iesim si noi la un film in weekend, bineinteles, daca nu il deranjeaza pe prietenul tau."Iti va spune:"Nu il deranjeaza", ceea ce inseamna ca are un prieten sau "Nu am prieten", asta ar fi perfect pentru tine.Bafta pustiule!
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: