| pryntsy a întrebat:

M-am indragostit de un baiat, care are prietena. crying Sh el este indragostit de mine, dar o iubeste pe acea fata. Mi-a propus sa fiu cu el, bineinteles ca nu am acceptat. Iam spus ca o sa fiu cu el dupa ce se va desparti de prietena lui. Bun, s-a despartit de fata aceia. Acum sunt cu el, ma simt minunat, dar problema este alta, fosta lui prietena il cauta intr-una... Prietenul meu mi-a dat nr ei, am sunat-o am vb cu ea si mi-a propus s-a ma intalnesc cu ea la o cafenea din apropiere. Am acceptat a doua zi m-am intalnit cu ea, am vb sh am incercat sa ii explic ca eu nu m-am bagat intre ea sh actualul meu prieten. Sa zicem ca a inteles. Mi-a promis ca nu o sa il mai sune, nu la sunat timp de o saptamana. Apoi a inceput sa il sune, sa ii trimita msg ca ea se omoara daca nu se impaca cu el. Eu am vb cu prietenul meu sh am decis ca el sa se intalneasca cu ea sh sa vb el ca eu nu am rezolvat nimic. Dupa ce au vb, prietenul meu m-a sunat sa-mi zica ce au vb. De cand a vb prietenul meu cu ea, ne urmareste peste tot, nu putem sta in parc ca vine ea. crying Va rog ajutati-ma. Help pls

Răspuns Câştigător
| mary123 a răspuns:

Ignorati-o! Atat tu cat si prietenul tau. Comportati-va ca si cum ar fi o persoana oarecare si in cel mai scurt timp se va plictisi si va realiza ca este fara rost tot ceea ce face. Cat despre faza cu sinucisul; stai linistita. Nu va face asa ceva niciodata. Este doar o incercare disperata de a-l convinge sa se intoarca. Sper ca am fost de ajutor. Succes!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nare cum sa iubeasca 2 persoane la acelasi timp aia da inca santeti mici si nu stiti ce e dragostea adevarata

| sweetgirl9 a răspuns:

No bagati in seama. Doar nu o veni in sufletu vostru si o sta acolo? adica gen cand va sartati ea sa apara in fata voastra si chwestii de genu fiti naturali se mai intampal ca unele persoane sa aiba obsesii din asteastraight face...si recomadatii un pisiholog lu fata aialaughing)

| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Eo iti zic altceva mai tris pentru tine sunt de acord cu ce a zis mary123 dar gandeste ca asa cum a lasat-o pe ea pentru tine asa te poate lasa si pe tine pentru alta din nou si e f rausadimi pare rau dar eu cred ca asa se intampla...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi proasta lupta pentru baiatul iubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking E mai bine sa o Ignori si u si prietenul tau. iar asa va realiza ca nu iti pasa deoh go on apoi va pleca, ea nu se va sinucide decat daca e nebuna la cal laughing cea ce cred ca nu e.Sper...bafta:* si sper sa aveti cea mai frumoasa relatie pana cand moartea va va desparti :X