| Luyza_5329 a întrebat:

m-am indragostit de un baiat din clasa mea. ne cunoastem inca de la gradinita, iar acum sunt in a 7 a. il iubesc foarte mult, ce ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| 2dmv a răspuns:

Sa iti vezi de scoala! Ai timp de relatii mai incolo!

| MytzaMytz a răspuns:

Sa ii zici ca il plac, singura metoda.

| BeiiBiiiyoo a răspuns:

SA ii spui! Altceva... thinking multe si nimic!

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Marea majoritate a baietilor sunt jmecherasi cu fetele doar pentru ca stiu ca fac misto si in sinea lor rad de ce texte au fost ei in stare sa spuna.ei sunt jmecheri rau.
foarte putini sunt in stare sa spuna "te plac" sau "te iubesc"si chiar sa simta asta.
tu il cunosti de la gradinita si se intelege de la sine ca daca ar fi cu tine, nu ar fi ceva la misto, ar fi ceva mai serios.si el este de abia clasa a 7-a si nu cred ca are curajul sa inceapa o relatie serioasa.
sfatul meu: fa cumva sa deveniti prieteni foarte foarte buni.sa vb mult, sa aveti incredere etc iar cand o sa mai cresteti, daca o sa te placa, o sa-ti spuna, sau o sa-ti dea de banuit. poti sai dai si tu de banuit de pe acuma. poti sa te comporti strict ca o amica si sa o pui pe o prietena foarte buna dea a ta sa"se bage in seama" si sai zica baiatului : "da ce draguta e "x"(tu). sunteti cam apropiati voi...nui gagica ta?smug" etc.
faci ce crezi ca e mai bine, dar apropie-te de el cumvahappy bafta

| MrUnknown a răspuns:

In clasa a-7-a nu poti spune inca cat de mult iubesti pe cineva...