| Adinnutza a întrebat:

M-am indragostit de un baiat din liceu si vreau id-ul lui nu ca sa ii spun ca il plac ci ca sa ne cun mai bine momentan. I l-am cerut unui coleg de clasa care este prieten cu el dar nu il are si alta posibilitate nu am decat sa i-l cer personal.Cum sa procedez ce sa ii spun? dau funda.Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| RaZ4Ing a răspuns:

Sa te bagi cu el in seama sa-l intrebi cum invata cum e in clasa lui, aberatii... si la sfarsit sa-i ceri id`u mai plictisita asa ca sa nu vada ca esti prea interesata de el ca si`o ia in cap...

| GirlyBrunette a răspuns:

Vorbeste cu el.bagate in seama si folosestete de prietenul tau;-) si poate o sa fie si mai bine cine stie.io asa as proceda :*funda daca vrei

| LifeInColors a răspuns:

Pai incearca sa intri in vorba cu el, zambeshte-i...chestii de astea, si odata cand vorbitzi il poti intreba daca are id de mess. Daca estitimida nu rezolvi nimic, deci muult succes:*

| Dany_9065 a răspuns:

Da numai un coleg de clasa are? Incearca cu altii.
Ai putea sa te integrezi in grupul de prieteni pe care il are.Asta daca e posibil.Si asa poti sa bati un apropo. Ce id-uri de mess aveti?
Fa rost de nr lui de telefon. Daca ti-e rusine de el si nu vrei sa vb "live" pentru.moment trimite-i un mesaj si cere-i id de mess.(Sau il trimiti tu pe al tau)
Dar cel mai bine e sa-l cunosti personal si nu pe mess.Pe mess poti scrie ce vrei (adica poti fi cine vrei) dar in realitate poti fi diferit.