Un raspuns de nota 10:
"Daca nu are atractie pentru tine, renunta la el, ISI VA BATE JOC, ai rabdare pana cand un baiat ii va place intr-adevar de tine. "
Aşteaptă momentul potrivit, nu are rost să forţezi nota. Încearcă să nu-i dai prea mult atenţie dar nici să-l ignori, vorbeşte frumos cu el, zâmbeşte-i, încearcă să afli cât mai multe lucruri despre el.
Daca nu are atractie pentru tine, renunta la el, isi va bate joc, ai rabdare pana cand un baiat ii va place intr-adevar de tine.
Buna! Nu trebuie sa il faci sa te placa, trebuie sa te placa asa cum esti tu. Nu trebuie sa ii atragi atentia in diferite moduri pentru a vorbi cu tine, pentru ca daca te va baga in seama, insemna ca tine la tine. Funda?
Spune-i tot ce simti pentru el. Si ai sa te simti mai usurata. si vezi ce zice si el ca nu puteti sa fiti impreuna daca o persoana nu vrea... sunt o gramada de baieti. Sper ca te-am ajutat. Bye
cred ca mai bine ii spui direct. E calea cea mai simpla si mai corecta si cu un pic noroc si cea mai sigura adica eu asa procedez si pana acum nu am avut refuzuri.Fii directa.
beausingurlamasamea întreabă: