Crede-ma ca nu conteaza varsta.important e sa va intelegeti si sa va respectati.Sun-o si cheama-o la un suc, la un film.la o pizza ceva.Vezi cum se poarta si daca vezi ca o interesezi atunci ii spui ca simti pentru ea mai mult decat prietenie.Succes:*
Incearca sa fi tu! daca te place, sa te placa pentru ceea ce esti! la unele fete le plac baietii cu umor, dar daca nu ai umor si incerci sa ai vei parea penibil. daca ai umor foloseste-ti cartea si fa-o sa se rada, si sa se simta cat mai bine langa tine!
Eu zic sa nu o iei asa direct... mai iesiti tot asa la o plibare, petrece-ti mai mult timp impreuna si asa se apropie si ea de tine dupa ce te mai descopera
Da chiar asta va explicam ca am fost la prima intalnire unde ne-am plimbat si am povestit.de la prima intalnire normal ca nu puteam sa abordez subiectul de iubire.Problema e ca nu stiu ce sa fac mai departe
Pai de obicei fetele asteapta ca baietii sa dea un semn de viata.Baietii trebuie sa faca primul pas.Eu zic ca ar trebui sa o sunii.Si pentru ca fata este mai mare nu are nici o importanta si eu am avut 2 relatii in care baietii erau mai mici decat mine si a mers.
Belingot întreabă: