| Deliaa94 a întrebat:

m-am vauzt cu un băiat pentru a doua oara, ne-am si sărutat..totul a decurs ok ..doar ca am a doua zi-i isi schimbase comportamentul, de 3 zile nu ma mai cauta sau nu-mi mai raspunde la mesaje..eu încontinuu in caut ii spun ce are, de ce se poartă asa cu mine? El mi-a spus ca nu are nimic, dar ca s-a simtit ciudat dupa seara aia, cand când la un moment dat el m-a luat de sold iar eu am avut impresia ca vroia să ma atingă pe fund. oarecum m-am enervat un pic, iar el practic a spus sa s-a simtit inconfortabil dupa gestul ala, dar lăsând la o parte ce s-a intamplat faza este ca nu ma mai cauta cum o făcea inainte, nu imi da nici-o explicatie mai directă care este adevarul.ii scriu nu-i vizualizează mesajele sau practic nu-mi raspunde, dar in schimb pe whatsap si l-am întrebat aseara de exemplu de sta pe whatsap si mie la mesaje nu-mi poate raspunda, mi-a spus ca vb cu colegi de munca, in fine ..am ales sa il blochez pentru ca sincer m-am săturat sa fiu tot eu aia care îl cauta! Nu stiu de ce a devenit asa rece cu mine ..trebuia sa fie bine si dupa seara aia.dar nici adevarul ca si cum nu ma place, sau nu s-a simtit bine.mi-a spus ca ia plăcut si ca a fost drăguț! Eu una numai inteleg nimic din comportamentul lui! Prima era mai interesant de mine, acum dupa seara aia practic s-a schimbat. L-am sunat ieri seara mi-a spus cand vreau sa ne vedem si i-am spus nu stiu cand ai avea si tu timp.el mi-a spus marti daca vreau pentru ca are masina la mecanic..deci nu inteleg, pe internet nu-mi raspunde, nu ma cauta dar in schimb ieri la telefon imi spune cand sa ne vedem! Numai inteleg nimic, voi ce parere aveti?!

1 răspuns:
| AdrianaB1 a răspuns:

Cred ca am mai raspuns o data la aceasta intrebare.
Baieti mai sunt, nu te merita.
Este plictisit, si probabil nu a fost ceva in regula dupa acea seara.