| AbaraiRenji a întrebat:

Ma ajutati va rog cu o problema? puppy dog eyes Imi place un baiat din scoala unde invat, de a 8-a,si nu stiu ce sa fac,adica chiar nu stiu cu msa procedez,pentru ca mi-a mai placuta de alt baiat tot din scoala unde invat, tot din a8-a si i-am zis pe Facebook ca-l plac,si de atunci nu ma mai baga in seama. sad Am uitat de asta, dar acum mi-e frica sa nu se intample la fel cu acelasi baiat..Si in fata nu-i pot vorbi,o sa "explodez"! Deci,ce trebuie sa fac, va rog ajutati-ma! puppy dog eyes dau funda!

Răspuns Câştigător
| AliSeya a răspuns:

Buna. Daca iți place asa de`mult de băiatul ala portate cât mai natural mai matura. Vorbește cu el un subiect pe care îl atrage, nu trebuie neapărat sa îl privești încearcă sa razi, zâmbești. Spune-i ca iți place ceva ce poarta pe el..sau ca iți palce parfumul lui.Lasa`l pe el sa vina la tine sa iți spună ca te place, pentru`ca dacă te duci tu poți primi un răspuns urat. Vorbește cu el nu trebuie sa fii timida poți pierde mult cu asta gandeste-te ca dacă vorbești cu el nu pierzi nimic nu te musca nu te omora. Imaginaza`ti ca vorbești cu un frate, prieten. Daca te place asa cum ești e un băiat potrivit. Daca el cauta altfel de fata încerca sa treci peste. Nu trebuie sa te schimbi pentru un băiat.Esti a 8 o sa te duci la liceu și acolo o sa te îndrăgostești iar.Bafta sper ca te-am ajutat. Ciao :3

4 răspunsuri:
| RUDOFL4X4 a răspuns:

Spune-i unei prietene sa se duca la el si sa bata apropouri de tine.Si sa afle daca te place si el sau nu.Mult succes!

| SunnyDay88 a răspuns:

happy bucura-te ca nu te-a mai bagat in seama, decat sa-si bata joc de tine, mai bine asa.

ii faci semne ca-l placi. date te place si el va veni la tine sa-ti spuna asta. daca nu, nu considera ca ai nevoie de cuvinte ca sa-i spui asta, ci pur si simplu nu te place.te-ar putea accepta daca insisti, dar si-ar bate joc de tine...

| AbaraiRenji explică (pentru AliSeya):

De fapt sunt a7-a,si mi-e frica sa vorbesc cu el, adica mai ales fata in fata :-s.

| AliSeya a răspuns (pentru AbaraiRenji):

Trebuie sa iți faci curaj..respira adânc și du-te la el.Acuma dacă nici tu nu iți faci curaj nu avem ce sa facem.Depinde de tine acum dacă crezi ca poți sa iți dobori teama de-a vorbi cu un băiat.E doar în mintea ta chestia aia cu "Daca vorbesc cu el și rade de mine?!"etc.Nu ceda... dacă e a8-a o sa plece din scoală acum și o sa iți para rău. In viata nu trebuie sa cedezi trebuie sa te ridici mereu. Arătați ție ca poți face asta.Doar încerca...altceva nu știu cum sa te ajut, decât cu un sfat prietenesc. Si eu am fost ca tine în generala și ma incurajat sora mea și am vorbit cu el și acum sunt cu el de 2 ani. Bafta.