| Logann a întrebat:

Ma apropii de venerabila varsta de 50 de ani si simt taxa nemiloasa a timpului. M-am apucat de box si ma duc saptamanal la o sala din Pipera (nimic fancy). Am zis ca nu o sa ma afecteze trecerea timpului dar nu m-am putut abtine asa ca mi-am cumparat si un BMW destul de modest. Este mai mult pentru mine decat pentru deplasat prin oras. Sper ca ma intelegeti.

Momentan totul e bine dar din cand in cand ma mai trezesc in toiul noptii transpirat. Apuc sa imbratisez persoana de langa mine dar celalalt loc din patul meu dublu e gol. Ma apasa.

Am aflat recent de un domn pe nume Peterson Jordan care face video-uri motivationale pe Youtube si chiar m-a prins. Omul vorbeste fix pe sufletul meu si ma intelege. Explica cum as putea avea si eu pe cineva in viata mea dar ma tem ca solutia este complicata.

Pot sa va rog ceva? Haideti sa facem o petitie prin care sa cerem o nevasta de la stat. Mi se pare de bun simt si nu ar fi deloc incompatibil cu referentumul pentru familia traditionala care este pe care sa se intample. Eu zic ca e bine pentru toata lumea. Ce ziceti? Ne punem pe treaba?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Dar dacă femeile vor cere bărbați de la stat, ce ne facem?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La cate femei singure sunt pe lumea asta, tu chiar nu-ti gasesti una sa-ti incalzeasca patul? Ori inca stai si alegi...
Poate nu ar fi rau sa mai cobori din pretentii, ca nici tu nu mai esti holteiul de alta data.

Cat despre venerabila varsta de 50, sa fie cu noroc, sanatate si viata lunga!
Din experinta iti spun, ca nu doare si nu ai de ce te plange! Esti mai rabdator ca alta data, mai intelept si apreciezi mai usor, ceea ce la 30 nu-ti pasa, sau nu te impresiona.
Cat priveste petitia ta, cred ca nu esti atat de ramolit, incat sa ajungi la mana babelor, sa-ti gaseasca nevasta!

| Logann explică (pentru Violleta2022):

Imi pare rau dar nu cedez. Vreau fericire adevarata si suflet pereche, nu orice femeie trecatoare. Eu sunt cu Erosul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Logann):

Daca vrei fericire adevarata si nu orice femeie trecatoare, opreste-te din a mai intreba in stanga si dreapta despre asa ceva, si cauta-ti singur, pentru ca, doar inima stie ce alege!

| Logann explică (pentru Violleta2022):

M-am balbait?

| sierra1 a răspuns:

PS - sănătate, dacă aniversarea e pe aproape

| peperonies a răspuns:

Ca sa ai ceva ce nu ai avut niciodata trebuie sa faci ceva ce nu ai facut niciodata.
daca vrei locul din pat de langa tine sa fie plin trebuie sa te schimbi.

| Logann explică (pentru peperonies):

Ce are de aface saritul cu coarda intr-o piscina de jeleu cu a-mi gasit nevasta?

| aDEeLAa a răspuns:

Mie imi place ideea. Problema e ca daca petitia este acceptata vom plati taxe si pentru,, neveste'' ....Sa stai si sa astepti sa te ia cineva acasa va deveni o noua meserie. Statul pe banii statului pana apare o misiune. Nu cred ca merita.
Mai bine cauta femei pe Twoo, Netlog, Sentimente etc etc
E mai ieftin si mai safe.