La cate femei singure sunt pe lumea asta, tu chiar nu-ti gasesti una sa-ti incalzeasca patul? Ori inca stai si alegi...
Poate nu ar fi rau sa mai cobori din pretentii, ca nici tu nu mai esti holteiul de alta data.
Cat despre venerabila varsta de 50, sa fie cu noroc, sanatate si viata lunga!
Din experinta iti spun, ca nu doare si nu ai de ce te plange! Esti mai rabdator ca alta data, mai intelept si apreciezi mai usor, ceea ce la 30 nu-ti pasa, sau nu te impresiona.
Cat priveste petitia ta, cred ca nu esti atat de ramolit, incat sa ajungi la mana babelor, sa-ti gaseasca nevasta!
Imi pare rau dar nu cedez. Vreau fericire adevarata si suflet pereche, nu orice femeie trecatoare. Eu sunt cu Erosul.
Daca vrei fericire adevarata si nu orice femeie trecatoare, opreste-te din a mai intreba in stanga si dreapta despre asa ceva, si cauta-ti singur, pentru ca, doar inima stie ce alege!
M-am balbait?
Ca sa ai ceva ce nu ai avut niciodata trebuie sa faci ceva ce nu ai facut niciodata.
daca vrei locul din pat de langa tine sa fie plin trebuie sa te schimbi.
Ce are de aface saritul cu coarda intr-o piscina de jeleu cu a-mi gasit nevasta?
Mie imi place ideea. Problema e ca daca petitia este acceptata vom plati taxe si pentru,, neveste'' ....Sa stai si sa astepti sa te ia cineva acasa va deveni o noua meserie. Statul pe banii statului pana apare o misiune. Nu cred ca merita.
Mai bine cauta femei pe Twoo, Netlog, Sentimente etc etc
E mai ieftin si mai safe.