| Nikolas28 a întrebat:

Buna TPU.Ma cheama Nikolas si am 28 de ani. Am o problema in dragoste.Am intalnit o fata care imi place foarte mult, pe mess si este din acelasi oras cu mine si mai bine de atata nu se putea (stam aproape unul de celalalt). Nu prea este incantata de mine dar a vrut ieri sa ne intalnim sa facem o plimbare prin parc sa mai socializam, sa ne vedem, sa vorbim. Am sesizat la un timp ca ea cauta ceva care sa ai dea o stare de bine mai mult si cauta aceea scanteie care sa o poarte pe drumuriile dragostei ceva de genul. Mie imi place foarte mult de ea si as dori sa am o legutarura serioasa cu ea. I-am si spus lucrul asta si a ramas ca o sa ne mai intalnim si o sa mai vedem. Intrbarea mea este :Cum sa fac sa inteleaga ca as dori ceva serios de la ea deci as vrea sa am si o relatie cu ea chiar daca ea este nehotarata.Si e chestia ca avem si ceva in comun, pot zice asa.Suntem nascuti in aceeasi luna si in aceeasi data amandoihappy. Dau funda. funda celui mai bun raspuns care sa ma inspire sa fac ceva cu adevarat si din toata inima. va rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Important e sa tineti legatura si sa dai dovada de seriozitate in tot ceea ce faci.De asta are nevoie o femeie:de seriozitate din partea partenerului, un om pe care sa se bazeze, o fire realista nu un visator!
E important sa nu faci din dorinta de a o cuceri o obsesie, sa nu iti neglijezi viata personala, jobul, prietenii sau familia.Incearca sa le imbini in mod placut si mai ales nu iti face iluzii extrem de mari in privinta ei pentru ca in eventualitatea in care relatia voastra nu se va concretiza intr-o relatie de iubire, sa nu fii dezamagit!
Scanteia dragostei poate sa apara mai tarziu.Sincer sunt adepta unei iubiri intarziate, nascuta dintr-o relatie de prietenie, decat a unei indragostiri la prima vedere!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic altceva decit sa fii tu insuti, adeca asa cum spunea odata userul Lora"ori iti place, ori nu-ti place, altul mama nu mai face". Daca vei incerca un minut sa fii ce vrea ea ai pierdut pentru ca un om cunoaste imediat un fals.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima gaseala, daca nu e dragoste la prima vedere, nu e mai nimic. dupa mai multe intalniri, si ceva activitati impreuna se leaga ceva.si o intelegere a faptului ca varsta isi spune cuvantul. 28 de ani mi se pare o varsta buna pentru casatorie si chestii serioase. e o varsta la care visele cu feti frumosi si zane si iubiri sublime, vesnice se cam duce ramanand judecata concreta nealterata de vise tineresti si efemere de cele mai multe ori. daca e serioasa si gandeste e bine. daca nu, va ramane fata batrana, visand la feti frumosi si asteptand o scanteie pana se va multumi si cu un taciune cu un pic de jar pe el.

| Kylexy a răspuns:

Nu ii da atentie las-o pe ea sa isi dea seama ce vrea daca o sacai la cap o sa faca ea ce vrea din tine, am patit la fel ca tine am avut intentii serioase, si am fost lasat chiar de ziua mea. lasa timpul sa decida pentru voi. mult noroc ca vei avea nevoie.

| Danny a răspuns:

Cum cred ca s-a mai spus, trebuie sa fii tu insuti si sa-i arati ca te simti bine in compania ei, trebuie s-o faci sa rada, pur si simplu sa faceti lucruri prostesti impreuna, sa nu simta tensiune, si sa se bucure de momentele petrecute impreuna.
Intreab-o despre visele ei, incearca sa-l indeplinesti, chiar daca ea vrea sa zboare, ii faci rost de o pereche de aripi si niste baloane cu heliu.

Chiar daca par lucruri de copii, cred ca vor functiona, pentru inca spatele oricarei personalitati, se afla si un mic copil gata de joaca happy

[P. S: Nu-ti neglija familia, job-ul etc, trebuie sa fii si realist, nu doar un visator happy ]

| maryusGosSu a răspuns:

Daca ea te place, sau i-a placut de tine cand v-ati vazut, las`o sa te caute nu`i mai da atentie pentru ca, altfel o sa creada ca esti mort dupa ea,, incearca pe cat posibil sa o lasi pe ea sa te sune sau se te bage in seama pe mess, altfel va face ce va vrea din tine, crede-ma...am trecut prin asta
succes!
funda?

| ruginiz a răspuns:

Tot ce poti sa faci e sa fii tu, stiu ca suna patetic "fii tu insuti", dar gandeste-te ca daca te prefaci ca sa-i fii pe plac s-ar putea sa aiba repercursiuni grave mai tarziu toata treaba, sa nu te mai simti confortabil facand un anumit lucru. daca te place, te place cu totul, daca nu, nu e sa fie, asta e.