| adelynaa a întrebat:

Ma confrunt cu o problema in relatia mea pe care o am si nu stiu cum sa o rezolv... sunt cu prietenul meu de 2 ani de zile, iar de la vreme incoace s-a schimbat, s-a schimbat in sensul in care el nu prea vrea sa mai vorbeasca cu mine ne vedem rar, iar cand l-am intrebat de ce se comporta asa imi spune ca "asa sunt eu mai badaran... nu am chef de tine cateodata" si vorbe deastea ca el face ce vrea ca daca vrea sa mearga undeva merge si la un moment dat ma intrebat cace vreau sa " sa te iau de nevasta? Sa-ti fac copii? " si eu i-am spus ca nu i-am cerut asta si l-am intrebat ca ce anume nu-i place la mine el mi-a zis atunci ca nu poate sa-mi spuna ca nu-si gaseste cuvintele ca nu vrea sa-mi spuna ca dupaia ma simt prost si nu vrea asta... dar dupaia la isistentele mele mi-a mormait ceva de genu ca nu-i place cum umbl, cum ma ingrijeati si mi-a zis sa nu ma gandesc la prosti, nu-i place comportamentul meu si la asta l-am intrebat daca nu-i place faptu ca insiat si ma supar si ii vorbesc urat dar mi-a spus ca nu-i asta.

8 răspunsuri:
| adelynaa explică:

Imi spunea ca daca eu ma schimb (inca nu stiu cum ca nu mi-a spus exact ce-l deranjeaza la mine) poate se schimba si el, dar daca nu va fi tot asa...

| anamaria0974 a răspuns:

Astea sunt pretexte, daca era într-adevăr vorba de asta nu crezi ca nu mai statea cu tine 2 ani? Ceva a patit sau s.a intamplat cu el, poate are o pasa mai proasta, se mai întâmplă, sau dacă nu, ceva sau cineva a intervenit. poate nu se mai simte atras de tine...cel mai bine e sa stai de vorba cu el cand o sa fie mai calm si sa il intrebi ce se întâmplă cu el?

| neutrino a răspuns:

El deja isi bate joc de tine, iar tu sau nu vezi, sau nu doresti sa crezi ceea ce vezi.

| SkyPilot a răspuns:

As zice ca nu mai are sentimente pentru tine. Daca le avea, nu iti observa defectele. Nu isi gaseste cuvintele pentru ca nu are chef de o discutie sincera.

| Lawliet14 a răspuns:

Probabil ca exista o greseala in comportamentul tau. Daca nu exista comunicare intre voi, veti ingropa relatia asta.

| rebiik a răspuns:

Daca te-ar iubii, nu ar avea cum sa nu aiba chef de tine.Si din nou daca te-ar iubii te-ar accepta sa cum esti Tu. Daca vrea o perfecta pentru el sa se duca la magazin sa-si cumpere o papusa Barbie.Mai bine ai termina-o cu el!

| captivOnline a răspuns:

Salut!
"asa sunt eu mai badaran... nu am chef de tine cateodata" ar trebui sa porti o conversatie deschisa cu el si sa hotarasca ori puneti lucrurile pe roate ori nici tu nu o-sa mai ai chef de el, doar ca nu cateodata happy
Sunt multi baieti in lumea asta care si-ar dori o fata asa deschisa ca tine.
Iubire cu forta/sila nu se poate, daca el nu vrea sa rezolvati si sa faceti cumva "bine ca sa nu fie rau" atunci nu are rost sa mai lupti pentru relatie. Crede-ma nu vrei sa fi jumatatea care iubeste cat pentru doi.
Sper ca te-am ajutat catusi de putin, seara buna!
Scuzati greselile gramaticale de rigoare!

| Allexandra_Ally_1992 a răspuns:

Este doar un pretex probabil este o a3a pesr iar asta ne face sa vedem numai defect la pesr o data iubita