Roaga-l pe prietenul tau cel mai bun sa o salute si vezi daca si lui ii raspunde cu acelasi zambet larg, atunci inseamna ca fata e o fire zambitoare, pur si simplu.
Daca nu e asta felul ei de a saluta si iti zambeste numai tie, te place si zambetul ei este o invitatie sa o abordezi, o incurajare pentru tine sa "faci ceva"!
Bafta!
Nu face nimic dinainte de a fi sigur ca te simpatizeaza. Dupa cum a zis si *greece12* cere ajutorul unui prieten si vezi cum reactioneaza
Nu trebuie neaparat sa ceri ajutorul unui prieten... daca vrei sa te descurci singur te ajut eu [am doar 13 ani dar stiu ce spun]. Deci dk iti zambeste larg nu inseamna neaparat ca te place poate e o fire mai prietenoasa sau un lucru la tine o face sa rada cand te vede si nu vrea sa te simti prost asa ca zambeste. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea intre 4 ochi si sa-i spui ce simti. si intreab-o daca ea are aceleasi semtimente ca tine. Crede-ma in aceste momente oricine ar spune adevarul nu cred ca e o persoana atat de inchisa inauntru ei