Omg, nu mananci 3 zile ca sa faci sex anal? Nu esti normala... Problema e ca ala o sa dea acolo ca nebunu si tu nu o sa ai vlaga sa iti tii echilibrul si o sa te mai si doara. Mai bine faceai naibi o clisma si nu aveai nici o problema...
Oricat de indelungat ar fi postul, intotdeauna colonul va fi plin pe intreaga sa lungime fara doar si poate cu fecale. Sa nu iti inchipui ca fecalele vor umple colonul doar partial lasand libera partea finala. Daca crezi asa ceva te inseli amarnic. Pentru a nu-si manji "mandretea de barbatie" acesta trebuie sa fie obligatoriu "costumat", astfel ca la fel de bine ati putea sa intretineti o partida de sex normal, protectia fiind oricum asigurata. Sex anal neprotejat se face doar in cazul in care se face clisma si se folosesc si produsele specifice de igienizare a colonului si zonei anale.
La cum gândești partida va fi un fiasco total, atât pentru el, dar mai ales pentru tine.
Mai bine mâncai normal și făceați dragoste la fel. Cel puțin așa era toată lumea mulțumită și satiscăfută.
Probleme tot vor fi deoarece colonul tau este murdar si imputit, degeaba faci tu foame ca asta nu va curata anusul tau infect, este recomandata clisma inainte de sex anal. daca tu vrei sa faci asa, partida va fi un adevarat fiasco iar baiatul va fi scarbit de imputirea si mizeria ta. nu ii strica noaptea de revelion din cauza ca tu esti neingrijita, faceti sex normal, mi mila de iubitul tau
...si dupa ce vei plange de durere iti vei da seama ca te-ai chinuit degeaba. Nu ti se pare confortabil sa stai cu sonda in fund, dar un penis iti pare ok
Nu esti sanatoasa in partea unde intra penisul daca nu ai vreo boala trebuie sa fie curat atata timp cat te speli in exterior nu e nici o problema....eu il am de 18 cm si il bag tot prietenei si iese curat si fara clisma
E mai confortabil sa stai cu scula in fund decat sa faci clisma? Dupa 3 zile ai sa lesini cand ti-o baga.De foame.Ati innebunit!