| Syrten a întrebat:

Buna TPU!
Ma incred destul de mult in astrologie si ma macina unele chestii, ca X minte, Y inseala. etc. De exemplu sagetatorii vor libertate, se plictisesc repede, inseala, bla, bla.
De exemplu la mine ca rac se cam adeveresc unele lucruri, sensibilitate, anxietate, introvertire. Credeti ca aceste chestii sunt adevarate sau nu conteaza un semn zodiacal in constructia si mentalitatea cuiva?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Daca ma luam dupa zodie eram virgin si acum. Sunt cu nevasta-mea de 32 de ani. Frecții.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si care e legatura cu aceasta categorie?

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

Ne facem familie în funcție de zodie

| darrio2007 a răspuns (pentru RAY):

Daca ma luam dupa zodie eram virgin si acum. Sunt cu nevasta-mea de 32 de ani. Frecții.

| RAY a răspuns:

Sunt săgetător și confirm asta, doar ca nu am pe cineva, bonus vad sunt și rac, astrologia este o pesudostiinta, după tine sunt un rac săgetător, fără partea cu înșelatul

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Spui că se cam adeveresc. Dacă ai fi născut în altă zodie, s-ar cam adeveri cam tot aceleași. Sunt născuți milioane de oameni în aceeași zi. Nu se poate să se adeverească la toți la fel. Dar dacă te încrezi destul de mult, nu mai contează.

| mihai69 a răspuns:

Ce treabă au "astrele" cu sexul?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate studiez eu subiectiv, dar semnul zodiacal chiar se observa in personalitatea fiecaruia, mai ales in relatii.
Totusi nu tin cont de horoscop, pastrez "credinta" asta la nivel conversational/de amuzament.
Horoscopul pe zile e intotdeauna o porcarie.

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Astrologia nu are nicio bază științifică.