| Puckauca a întrebat:

Buna TpU happy Ma inteleg foarte bine cu un tip. suntem ca fratii, doar ca mie imi place de el. El este cu un an mai mare ca mine.Ne spunem totul. nu vreau sa il pierd sau sa stau sa vad cum il ia alta. Ce sa fac?straight face Cum pot afla daca si el ma place? Sau nu stiu. ma alinta, imi vorbeste frumos. ce sa fac? Cum sa ii spun ca imi place de el? Daca dupa ce o sa ii spun se va distanta fata de mine?straight face HELP love struck FUNDA love struck

Răspuns Câştigător
| ralusycretz a răspuns:

Poti sa inventezi o povestioara, cum doi prieteni foarte buni au ajuns sa fie iubiti. si vezi ce spune.
daca nu, poti sa ii trimiti un mesaj(daca nu ai tupeu fata in fata) si sa ii spui ca simti mai mult decat prietenie pentru el.
si stii ce se spune.CEA MAI FRUMOASA RELATIE DE DRAGOSTE SE NASTE DINTR-O PRIETENIE LUNGA!
mult succes, ralu!

5 răspunsuri:
| Andrei07565486 a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si, vorbeste cu el, si intreaba-l, spune exact ceea ce ai incercat sa spui si pe TPU, si vei vedea ce raspuns iti da, orice ar fi, vei avea de castigat. spor

| Luuisaa16 a răspuns:

Daca va intelegeti atat de bine si te alinta inseamna ca si el vrea mai mult. Cel mai bine ar fi sa incerci sa il tragi tu de limba, sa vezi daca ii place de tine si dupa pote sa incepeti o frumoasa relatie.

| raspunz a răspuns:

Spune-i că îți place de el și că ai vrea să fiți împreună, nu e mare chestie. Încearcă să îi dai un pup dacă vrei asta. Dacă și el te place, sigur o să vrea. Dacă se teme de atașament și nu vrea, rămâneți prieteni.

| ankadella a răspuns:

La fel e si cu mine laughing. insa am trecut prin mai multe laughing :*. zambeste-i, fii indiferenta in limita bunului simt si e ok.

| TurnOn a răspuns:

Nu-ti pot raspunde la intrebare dar stiu asta : iubitul tau trebuie sa fie si cel mai bun prieten al tauwinking