| PirvuDaniel1996 a întrebat:

Buna TPU ma intrebam daca imi puteti da si mie niste sfaturi despre cum as putea sa-mi fac si eu o prietena. eu de felul meu sunt mai timid si nu prea ma descurc cu fetele ma rusinez in fata lor.va rog frumos DAU FUNDA!

9 răspunsuri:
| MegaChrysos a răspuns:

Saluthappy Du-te si devino barbat si apoi vei vedea ca totul ti se va parea usorhappy

| PirvuDaniel1996 explică (pentru MegaChrysos):

E mai greu sa devin barbat eu inca am un fel de-al meu d a fi mai copilaros

| MegaChrysos a răspuns:

Hai Daniel sa vedem daca reusestihappy Anunta-ne si pe noi daca totul iti iesehappy Ai multe sfaturi bune aici, pune-le in aplicare omulehappy Merita sa cunosti o fata asa cum este ea pe dinauntruhappy

| PirvuDaniel1996 explică (pentru MegaChrysos):

Ok o sa va anunt daca e ceva

| ДdД a răspuns:

Daca vrei sa scapi de timiditate( nu de toata, ti-as sugera eu, pentru ca nu mi se pare o problema ca un baiat sa fie putin timid atunci cand trebuiewinking )incearca sa ai mai multa incredere in sine.Nu te lasa intimidat de ce spun/cred altii despre tine pentru ca nimeni nu te cunoaste cu adevarat, si ei te judeca doar pentru ca asta au vazut pe altii facand si incearca sa faca si ei la fel cu alte persoane crezand ca asta ii face mai tari si mai jmecheri... Daca esti timid foarte bine, incearca doar sa iti controlezi timiditatea, pentru ca ea face parte din tine si nu invers, asa ca nu o lasa sa preia controlul.Incearca sa te imprietenesti cu mai multe fete, asa vei cunoaste mai bine cum gandesc ele, si o sa iti fie mai usor pe parcurs sa te apropii de orice fata vei dori.

| PirvuDaniel1996 explică (pentru ДdД):

Pai vorbesc cu multe fete si sunt prieten cu multe dar daca ar fi sa ma intalnesc cu cineva ma rusinez si nu mai stiu ce sa-i zic

| ДdД a răspuns (pentru PirvuDaniel1996):

Atunci nu cunosti destul de bine fata cu care vrei sa te intalnesti si ti-e frica ca ai putea face ceva gresit sau nu ai prea multa experienta in tip de relatie.Cel mai bine ar fi sa stai si sa te gandesti ce te face atat de vulnerabil la o intalnire, si apoi rezolva problema, ca pana la urma tu te cunosti cel mai bine si tu poti gasi cel mai repede solutia.

pa-pa!

| GYM01 a răspuns:

Daca chiar nu ai puterea de a invita o fata sa iasa cu tine la o plimbare sau un suc, cel putin incearca sa iti faci niste prieteni mai mari.Cu ei caracterul ti se va schimba si nu vei fi deloc timid.Tio zic din experienta.

| PirvuDaniel1996 explică (pentru GYM01):

O sa incerc da o sa fie cam greu