Buna TPU
Ma numesc Alex si am o mica/mare porblema
M-am intalnit cu o fata duminica (find o fiesta in valencia) am mers cu un grup mai marisor sa vedem spectacolele pregatite. De cand am vazut-o mi s-a parut super draguta. La un moment dat s-a facut foarte frig si locuind destul de apropoape de unde eram i-am anuntat pe toti ca ma duc sa imi iau o haina si ea a zis zambind super dragut ca vine cu mine sa imi tina de urat. Am urcat sus ea desigur a venit cu mine m-am imbracat si am plecat ea pe drum inapoi tot batand apropoul ca sunt dragut ca m-am imbracat frumos. Nu am avut curaj sa ii cer numarul si ne-am vazut din nou luni cand am iesit iar intr-un grup mai restrans. Ne-am intalnit toti in fata blocului in care stateam si de ea s-a luat proprietara apartamentului ca tot vine tarziu acasa. In fine am plecat si am observat ca era suparata. Find mai timid de fel am stat putin si cand m-am macat mai tare am mers si am vb cu ea si am incercat sa o consolez, de cate ori ma apropiam de ea , zambea parca uita totul dupa a trebuit sa stam 2 ore intr-un loc ea vorbind cu alt baiat. M-am dus la ea la un moment dat si am inceput sa vb cu ea era suparata si nu mai avea chef de nimic(si ii era si frig) cand a inceput totul ea a zis ca ramane pe banca si sa mergem noi am plecat cu celalalt baiat si m-am intors rapid covingand-o cu greu sa vina(dupa ce toti au incercat si nu au reusit) dupa ce s-a terminat tot vazand ca inca ii e frig mi-am dat haina jos si i-am dat-o (eu ramas in tricou) dar ma simteam atat de bine langa ea incat nu simteam frigu) atunci mi-a pus mana pe picior si a zis din nou ca sunt dragut. In drum spre casa tot incercam sa ii zic sa imi dea nr de telefon, pana la urma i-am cerut hotmailu si cand ne-am despartit telefonul. Azi m-am intalnit pe strada din nou cu ea(stam la 30 de sec unu de altu) dar eram grabit si eu si ea dar s-a uitat foarte frumos la mine parca ii sclipeau ochii(asta a fost relatarea prieteniilor mei)
Intrebarea este ce sa fac? Sa o sun ? Si daca da ce sa ii zic?
Si ar mai fi o problema ea are 21 de ani si eu 17 aproape 18(desi toata lumea imi zice ca par de 20-25)...
V-as multumii daca mi-as da niste sfaturi si imi cer scuze ca v-am facut sa cititi atata
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Sincer, am rămas uimit , aşa.Păi spune-i tot ce simţi în faţă sau la telefon.Suno şi invit-o să beţi ceva, şi spune-i ceea ce simţi. Fii curajos, te place se vede asta!
M-am gandit ca nu pot face asta datorita diferentei de varsta... adica na daca era o tipa de varsta mea ii ziceam si gata dar asa mi se pare de 10 ori mai greu... si e si spaniola fata.
Asa cred ca o sa fac... stii care e ideea ca daca avea un prieten problema asta stiam cum sa il ajut si tot. acum ca sunt eu in problema asta... nu stiu ce sa fac. oricum mz
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.14.134.195) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro