| Alextxss2 a întrebat:

Mă numesc Alexandra și am 14 ani. De o zi vorbesc cu o fată pe Instagram, pe ea o cheamă Iza și este din Paris dar vorbește engleză și înțeleg, are tot 14 ani. Am vorbit cu ea cam 2-3 ore și mă simțeam foarte bine când comunicam cu ea, este o fată sociabilă și foarte calmă. Am uitat să precizez că ea mă lăsa să-i zic sweet adică dulceață sau ceva de genul și îmi plăcea să-i zic. Cu ea vorbeam foarte deschis, eu i-am zis că poate să-mi zică toate problemele și dacă este într-o problemă să-mi zică. Iza mi-a răspuns și mi-a spus într-o condiție. Condiția ei a fost, să-i zic toate problemele mele și dacă sunt intr-o problemă să-i zic, eu doar zambeam. S-a făcut seară, eu i-am zis noapte bună, ea mi-e zis la fel și am lăsat telefonul pe birou. Încontinuu mă gândeam la ea și așteptam să se facă dimineață să vorbesc cu ea. Întrebarea mea este: E posibil să fiu lesby? Să mă îndrăgostesc de ea? Părinții mei, sigur n-ar accepta, dar ei mă lasă să vorbesc cu ea..niciodată nu am avut prieteni, doar cu Iza vorbesc. Știu că a trecut doar o zi, dar parcă o cunosc de o eternitatea.Ce credeți? Nu vreau să-mi ziceți că sunt nebună, că nu sunt! Un sfat, ceva!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E normal la vârsta adolescenței să ai relații sufeltești frumoase cu alte fete, nu însemnă deloc că ești lesbi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ești nici nebună nici lesbi. Prietenia pe prietenie, lesbia e lesbie.

| mihai69 a răspuns:

E doar puterea „noului", nu înseamnă neapărat că ai fi homosexuală. Asta, desigur, dacă nu îți faci „filme" cu voi două făcând sex.

| Sofer a răspuns:

Ai atracție pentru ea? Sau doar atracție sa comunicati?

| RKBlue a răspuns:

Sexualitatea nu e o chestie fixa.
Poti fi o fata careia ii plac numai baietii(pe plan sexual si psihic), insa se indragosteste de fete(psihic). Atunci ce ai fi?
Lesbiana? Nu.
Bi? Nu.
Hetero? mai probabil.
Poate fi vorba de un atasament emotional(si nu e ceva rau in asta, decat daca ar ajunge la extrem.Dar nu cred ca ai ajunge la asa ceva)
Daca esti lesbiana, atunci te atrag fetele dpdv sexual.Nu toate, desigur(caci exista preferinte)
Ai putea fi demisexuala(adica atractia sexuala nu se produce decat dupa formarea unei legaturi emotionale mai puternice)
Ai putea fi bi.
Ai putea fi hetero.
Numai tu poti sa iti dai seama.
Nu te speria! Si daca ai fi lesbiana, bi sau orice altceva decat hetero, parintii tai nu trebuie sa stie(ca doar nu e o minciuna). Orientarea sexuala e o probleme personala si nu e dreptul nimanui sa ti-o afle decat daca le-o spui tu.
Cel mai bine, dupa mine, e sa ontinui sa vorbesti cu ea fara sa iti faci prea multe griji. Spre deosebire de alte lucruri, orientarea sexuala nu ti-o descoperi prin niste intrebari sau teste. O realizezei traind, vazand... Uneori poate fi confuzatoare, alteori poate fi clara. Uneori iti dai seama usor, alteori greu.
Trebuie doar sa realizezi ca nu te face cu nimic diferita ca om.
Mult succes si sper sa ajungi sa te cunosti cat mai bine si sa ajungi la niste concluzii clare!

| Alextxss2 explică (pentru RKBlue):

Multumesc foarte mult!

| Anonima163333 a răspuns:

Nu esti lesbi daca nu simti atractie sexuala pentru ea.Pur si simplu iti place sa vorbesti cu ea si te face sa te simti mai bine.Sanatate!

| Evaluator a răspuns:

Nu prea arati a Alexandra.