anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc Anca si sunt din Timisoara, va cer sfaturi. Stau singura cu mama, ce este foarte stricta si pe care o urasc. Tin sa zic ca am varsta de 13 ani, de jumatate de an sunt intr-o relatie cu un baiat foarte dragut, e placut, e frumos dar are momente foarte urate, imi cere des poze dezbracata si vrea sa mergem acasa la el sa o facem, va implini 18 ani curand. Vrem sa fugim in lume, ne-am planuit tot drumul, eu as merge cu mare drag, dar insa mi-e frica, dar nu vreau sa ii frang inima mamei. El insista ca vrea sa o facem, pentru a-i arata ca il iubesc, desi as vrea, sunt nesigura, ESTE FOARTE INSISTENT, va rog ajutati-ma, vreau sfaturi serioase, nu oameni pusi pe glume sau altele, va rog

98 răspunsuri:
| anca7297 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ba înțeleg, voi nu înțelegeți că nu mi-a făcut nici un rău și că mă iubește rolling eyes

| Violleta2022 a răspuns (pentru anca7297):

Sper sa te lase in pace si sa plece, sa dispara!

| anca7297 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu a profitat de mine rolling eyes și ce are dacă am intretinut raporturi sexuale? rolling eyes

| Violleta2022 a răspuns (pentru anca7297):

Este ilegal sa intretii raporturi sexuale cu minori (copii mici, sub 15 ani)! Pedeapsa este inchisoare de la 3 la 10 ani!

ia uite aici legea:
Art 218 Actul sexual cu un minor | Codul Penal
(1) Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepsește cu închisoare strictă de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.

https://lege5.ro/......odul-penal

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Și ce contează dacă e legal sau nu atât timp cât noi ne iubim? straight face rolling eyes

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune-i asta judecatorului, cadn iti va trimite iubitul dupa gratii, pentru 10 ani!

anonim_4396

De ce 10 ani? Și nu se va ajunge la nici un judecător. rolling eyes

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune-i mamei ca un barbat mare te preseaza sa faci sex cu el!

anonim_4396

Da nu-i violator rolling eyes Când am zis că m-a violat? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Și ce dacă nu am 14 ani? Iubirea nu are vârstă rolling eyes

anonim_4396

Nu mă presează să fac sex cu el...

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

E adevarat!
Dar si e oarba.
Iar tie inca vad ca nu ti-a cazut valul de pe ochi.
Vad ca stii sa iti aperi interesele.
Dar v-ati inceput viata sexuala, iar tu banuesc ai mensruatie, poti ramane oricand insarcinata.Ca sa nu mai vorbim de bolile venerice..Corpul tau este micut, aparatul reproducator insufiicent devoltat
Acel barbat poate oricand sa abandoneze.Iar acel lucru te va durea enorm.
Pleaca de langa el, pana nu prea tarziu!
Nu sunt impotriva iubirii adolescentine, atata timp ca actiunea se rezuma la ceva normal.

anonim_4396

Nu o să mă abandoneze. Mereu a zis că mă iubește straight face

| LoveSleep a răspuns (pentru anca7297):

Daca din ce am scris eu tu ai inteles ca e caterinca, iti urez bafta in viata, o sa ai nevoie din plin.
Incearca totusi sa nu faci copii, nu mai sunt bani pentru ajutor social.

Asa e la inceput! Pana devine violent ca vei face ce doreste el!
ai incercat sa iesi cu colegi de varsta ta?

anonim_4396

Nu îl văd în stare să devină violent, suntem împreună de jumate de an. Și nu am încercat să ies cu cei de vârsta mea. straight face

De la 16 -17 ani, dar mai bine 18 raspunzi pentru faptele si chiar te poti muta cu iubitul tau.
Care o fi la momentul respectiv.El sau altul.
Daca zice ca te iubeste va astepta pana atunci.
Nici raporturile sexuale nu sunt legale.
Mama ta il poate denunta oricand pe el, si oricat veti incerca sa fugiti, veti fi prinsi.Mai devreme sau mai tarziu.
Iar iubitul tau va ajunge la inchisoare.Iar tu nu vrei asta.

anonim_4396

De ce va ajunge la închisoare? Am mai zis, îl iubesc, ce rău în asta? Voi chiar habar n-aveți cum e să iubiți pe cineva. rolling eyes

Pentru ca iti cere poze indecente
pentru ca a facut sex cu un copil sub 15. In ochii legii, asta e viol.
pentru ca intentionati sa fugiti
da-i sa citeasca acesta postare, poate isi da seama ca nu e bine ce face

anonim_4396

Dar nu e viol, de ce nu mă înțelege nimeni? rolling eyes Eu chiar țin la el și îl iubesc straight face

| Alverto a răspuns:

Ce rahat de țară, ce rahat de unire și adaptare europeană de rahat in p'm
Ce copii distruși, ce copii distruși. vă faceți un caca de viitor, sa vezi tati că vin vremuri grele, o să faci un copil pe la 14-15, el o să spună că merge la muncă pe când stă doar în baruri și seara te bate, după vin probleme financiare... De ce? Pentru că nu te ai abținut din a te baga singura in prostie in copilărie și pentru că nu ai o educație financiară corespunzătoare. citește și tu întrebările celor de acum câțiva care au făcut aceleași lucruri.

| Stelian2015 a răspuns:

Esti troll!

| Stelian2015 a răspuns:

Si niciunul nu observa rolling on the floor

| raMLesS a răspuns (pentru Stelian2015):

Bravo frate, vad ca esti printre cei mai inteligenti de aici laughing
Fa-te vanator de scammeri laughing Ai o capacitate de a distinge adevarul de minciuna mult mai dezvoltata decat majoritatea oamenilor.
Credeam ca sunt singurul care si-a dat seama ca e troll rolling on the floor

| catalin1625 a răspuns:

Bună! Nu sunt aici să fac mișto de tine, ci încerc să ajut.
OK.
În primul rând, aș vrea să spun că și eu sunt de aceeași vârstă cu tine - am tot 13 ani. Cum tu te-ai prezentat, mă voi prezenta și eu. Sunt Cătălin și sunt din Iași.
În primul rând, tu nu ai vârsta de consimțământ. Nu o spun eu, o spune legea. Uite aici: https://lege5.ro/......odul-penal
În al doilea rând, planul tău de a, citez, „fugi în lume" cu iubitul tău pare cam nefondat, pueril. Nicăieri în lume nu te vei putea angaja înainte de vârsta de 15 ani.
În al treilea rând, poate fi condamnat pentru viol. Nu contează că tu spui că îl iubești, unui judecător nu i-ar păsa asta, având în vedere faptul că, după cum am spus, nu ai vârsta de consimțământ, care este de 15 ani.
Dacă este foarte insistent este din cauza hormonilor, simte nevoia să... atingă și el ceva, ca să fiu diplomat.
Eu zic să te mai gândești cel puțin încă o dată. Dar dacă intră poliția pe fir... îl vor aresta clar. Iar tu vei fi pusă în fața unei decizii - te întorci acasă sau ești dusă la orfelinat.
Ce ți-am spus eu este pur obiectiv, este exact ce spune legea, nu eu. Dacă vrei totuși ceva subiectiv... ți-aș spune să nu o faci, pentru că ți-ai distruge adolescența și viața, în general. De ce? Pentru că dacă vei face un copil la 14-15 ani, va trebui să abandonezi școala, va trebui să ai grijă de copil. Iar el probabil va pleca și va dispărea în neant, probabil căutând altă copilă de 12-13 ani căreia să îi facă acest lucru. Crede-mă, și tata îi spunea mamei mele cât de mult o iubește, dar totuși m-a abandonat și pe mine, cât și pe ea când aveam 3 luni.
Acesta este un sfat. Dar decizia îți aparține, fie că este o decizie bună sau una rea.

| catalin1625 a răspuns (pentru catalin1625):

Link-ul este aici, am văzut că nu funcționează: https://lege5.ro/......odul-penal

| catalin1625 a răspuns (pentru catalin1625):

Nu merge deloc link-ul, dacă îl vrei ți-l trimit în privat.

| Mosotti a răspuns:

Pai te contrazici, ori iti urasti mama, ori iti e sa nu ii frangi inima?! Ca sunt opuse notiunile astea!

Daca si tu simti nevoia sexuala, fa-o, insa sa se protejeze sa nu ramai gravida, atata tot, sa nu vi dupa aia "s-a intamplat", nu trebuie sa se intample sa ramai gravida.
Ca pana la urma si daca faci, te simti si tu bine, nu doar el, asa ca nu e problema, dar depinde de tine ce simti, nu sa iei decizia mecanic, fie ca accepti fie ca nu accepti. Faci cum simti tu.

Nu pleca in lume ca e o prostie, ala oricum nu te prea vrea pentru o relatie mai serioasa cred. Insa in timp vei vedea ce si cum, acum profita de iubit si simtiti-va bine si vedem ce o mai fi dupa.

| doctorandus a răspuns:

Vezi sa nu ajungi la produs.

| PaulBarosanu a răspuns:

Ala e parlit daca se baga cu tine la 13 ani. Ar trebui sa il lasi sa se duca singur unde vrea.