| Andrina_4385 a întrebat:

Ma numesc Andra si am si eu o intrebare:. imi place de un baiat mult de tot de vreun an cam asa si l-am intrebat daca vrea sa fim impreuna si a zis ca nu merita..Sa o iau ca pe o jignire ca sunt urata?, bine tinand cont de faptul ca el a fost cu o gramada de fete dragute...Ce sa fac in continuare ...eu incerc sa vorbim dar ma evita total cand vreau sa vorbim imi zice ca are treaba sau ca ii este rau.Cum il pot face sa ma placa?
Dau funda la cel mai bun raspuns; 3

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Wooow! Mammy fi antena, si asculta-ma si sa faci ceeea ce iti zic : Niciodata sa nu ii m ceri prietenia unui baiat! Doar pana aici sa ma asculti, cu restul e treaba ta! Deci :1. Baietii agata fete, fetele sunt agatate!
2. Fetele trebuie sa dea verdictul : Da imi esti simpatic, da poaaate ne vedem, daaa vreau sa mi-o tragi sau etc! Daca e taran si iti cere verbal sa faci cu el dragoste, inseamna ca nu e dragoste ci sex, adica vrea si el sa... ceva si nu stie cum decat sa ceara verbal! Tu cu genul asta de tarani nu trebuie sa ai de afeace! Sa nu uiti, sa ti minte Mammy
3. Cu baiatul respectiv, baga-l " pe unde a iesit" si incearca sa il uiti!
4. Daca toot o sa te rogi de el, o sa te ia drept o naiva, o sa fi papusa lui, nu cred ca voua fetelor va place sa fiti marioneta sexului opus!
5. Fi si tu mai indiferenta, si incearca sa ii determini pe ei sa te scoata in oras, etc provoacaiiiii
6. succes si nu fi naiva! Sa fi cu MINTE!
7. Daca apar manifestari neplacute da-mi un mesaj! pup >big grin

3 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Nu vreau sa iti spun asta, dar nu ai cum, doar daca il ignori si peste un lung timp o sa isi dea seama cat de prost o fost ca nu a fost cu tine. Si nu ai cum fiindca, cand cineva nu te place, nu ii atras de tine... pur si simplu nu ii si nu ai cum sa schimbi asta.
Imbracate mai sexi poate o sa ii atragi atentia, da ignorandul, nu plimbandu-te dupa el. Altceva nu ai ce face, si prin nu merita poate sa insemne multe chestii : ca nu vrea, ca nu meriti u, ca nu vrea sa te raneasca, ca nu ii atras de tine, ca nu esti asa de buna pe cum vrea el, ca nu o sa faci sex cu el, deci o mie de lucruri...

| neutrino a răspuns:

Daca nu te place, de ce insisti?

| Gabryel123 a răspuns:

NU te merita, cauta pe altul. Daca el iti spune ca nu te vrea inseamna c anul te merita si nu are rost sa insisti.