Probabil ca este vorba de o dereglare hormonala de moment care poate sa apara destul de des la varsta adolescentei deoarece in organism inca se mai produc unele schimbari care uneori pot fi chiar majore. Aparitia simptomelor premenstruale prevesteste iminenta menstrutiei. Aceste simptome lipsesc cu desavarsire in cazul in care exista o sarcina deja instalata. Multa sanatate!
Man in afara de critici nu pot decat sa zic ca sunt sanse destul de multe sa fii insarcinata. ce sa-i faci asta e daa nu v-ati protejat.
Esti sigură ca nu s-a terminat in tine? De lichid preejaculator ati auzit? Cred ca va trebui amandoi sa va anuntati parintii:
- O sa aveti un nepoteeeel!
Nu prea contează unde a terminat, dacă a pătruns și în vagin un strop de spermă și asta fix în perioada ta de fertilitate maximă. Cel mai sigur e să mergi tu frumos și iute la ginecolog.
Bineanteles ca nu stiu.Am copii mai mari ca tine.Nu era raspunsul pe care il asteptai, nu-i asa? Te asteptai din prima la criticile noastre, ale unora. La varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari decat calaritul.
Orice ar fi, numai sa nu avortezi.
Avortul e cea mai rea solutie dintre toate cate le gandesti, stiu asta din experienta si marturiile a sute de femei.
Avortul nu te scapa de nimic, ci inseamna multa suferinta de-a lungul intregii vieti.
Cand vei ramane gravida doar sa te bucuri ca vei fi mama.