Iti da impresia ca devine curva? Dar tie care-ti place de 2, ti se pare ca esti Sfantu Petru?
Daca alergi dupa 2 iepuri, n-o sa prinzi niciunul. Poate sa-ti iei si-o coada peste fata...
Pai daca iti zice ca nu va potriviti zii si tu asta"DE CE CREZI TU CA NU NE POTRIVIM? DA-MI MACAR O SANSA CA NU AI NIMIC DE PIERDUT"si mai spune-i ca tu esti indragostit de ea de mult dar nu ai avut curaj sa ii dezvalui adevaratele tale sentimente, spune-i ca tu tii la ea foarte mult si ca o iubesti enorm. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Daca ea a inceput sa se tina de mana cu toti sa se :*. ar trebui sa faci si tu asa ...sa vezi cum reactioneaza. asta nu inseamna ca ar trebui sa iti schimbi comportamentul fata de ea pentru ca s.ar putea raci si mai mult "relatia" voastra.
Daca face asa cu toti baietii iti spun sa uiti de ambele si daca te iubeste si'ti face asa doar in ciuda iti spun s'o intrebare! ca poate si fetei aceleia ii plc de tine si nu stie cum sa-ti zic si vrea doar sa te uite [PS: poate ca si aia care zice ca nu va potriviti te place, nu stii uh ce e in inima ei
Cu acea fata totul e pierdut numai am ce face si-a gasit pe altu`. intr-un timp imi daduse si ignore p mess ca cica vorbesc prea mult cu ea.eu vreau sfaturi si ideei pentru celalalta.
Primul poste era pentru : unbaiat
acum pentru : music :
pai asta si fac.dar am mentionat ca de cateva zile am observat ca asa face cam cu toti baiatii de pe aici pe unde sta ea...sta chiar langa mine.nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa o pierd si pe ea ca si pe cealalta
Flav: eu nu ma`am dat la amandoua am ales una
geox: posibil.dar cu cea de dinainte daca ma placea imi zicea ceva.nu e genul care tine in ea.in fine acum e cu altul