Buna! Cand am citit ce ai scris mi s-a parut ca o poveste luata dintr-o carte, unde fata populara si rea il iubeste pe un baiat tot popular, dar apare fata cea cuminte si il cucereste pe baiat, lasand-o pe ea cu ochii in soare. Oricum, sa revenim : Dupa mica mea parere David chiar are sentimente pentru tine. Nu cred ca si-ar fi riscat prietenia cu cei din gasca Luciei si cu Lucia in sine daca nu te-ar fi placut cu adevarat. Poate pare acum baiatul superficial, dar cu timpul vei vedea ca partea aceea e doar o alta bucata din el. Poate Lucia ti-a trimis acel mesaj deoarece e ranita si plina de gelozie ca '' i-ai furat '' iubitul. Ea, desigur, nu poate intelege ca David te place pe tine si nu o mai place Pe ea, ca el s-a desteptat si nu mai umbla cu o ipocrita ca ea. Oricum sper ca relatia ta si cu David sa mearga ca pe roate, iar daca in viitor Lucia iti mai face probleme, propun sa ii marturisesti mai intai lui David, pentru ca sunteti un cuplu si nu ar trebui sa te descurci singura. BAFTA!