Cu ce ai fii tu mai bun ca altii pedepsind-o?
De ce nu incerci sa-i explici acum, cand totul este recent, ea nu are de unde stii ca tu nu esti vinovat, i s-a facut o farsa proasta si probabil ca cineva a dat vina pe tine, dar, atata vreme cat aroganta nu-ti permite sa-i vorbesti si sa-i explici adevarul, ea nu va stii ca nu etsi vinovat.
Daca o iubesti cu adevarat, lasa naibii arognata aia prosteasca si du-te sa-i explici fetii!
De cate ori vad o intrebare care incepe cu "Ma numesc x" stiu ca va urma sa citesc mult
Baiete, desi eu stiu, tu stii, chiar si ea stie ca iti dau raspunsul bun, cu siguranta nu-l vei asculta.Totusi iti voi zice sa fii alaturi de ea, pentru ca aceasta fata nu a avut o copilarie frumoasa sau usoara si cu siguranta are nevoie de indrumare si o persoana pe care se poate baza si o poate ajuta in viata. Daca nu ai de gand sa faci asta, las`o de tot pentru ca ii vei face si mai mult rau. Daca ai de gand sa ramai langa ea multa vreme de acum incolo, dovedeste`i si spune`i ca orice ar fi nu te va pierde si apoi sarut`o.
Alegerea o poti face doar tu sa stii, insa lumea este deja plina de idioti care le fac sa sufere.Gandeste`te bine daca vrei sa fii ca ei.