anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Ma numesc Cristina, am 23 ani si am si eu o problema si nu stiu ce sa fac, asa ca am decis sa va cer voua parerea.Eu sunt in Spania cu tatal meu,in Romania nu mai am pe nimeni si nu stiu cand voi mai merge, in schimb imi place foarte mult un baiat de la mine din oras, in varsta de 25 ani,cu care in trecut am mai avut o relatie.Dar ne-am despartit pentru ca a trebuit sa vin in Spania. Vorbim destul de mult,ne alintam,ne complimentam, ne simtim foarte bine cand vorbim unul cu celalalt.E un baiat extraordinar si nu as vrea sa il pierd.Si el tine mult la mine si mi-a spus ca si-ar dori sa fie cu mine,pentru ca sunt o fata speciala, doar ca din cauza distantei nu isi poate exprima semtimentele, ii e teama sa nu se amageasca ..suntem oarecum intr-o relatie de iubire si prietenie in acelasi timp. As dori foarte mult sa pot face ceva si sa nu il pierd; dar nu stiu ce.M-am saturat sa mi se spuna incontinuu ca relatiile la distanta nu functioneaza. sad Va rog din suflet, ajutati-ma, orice sfat e binevenit. dau funda.va pup. multumesc frumos kiss

7 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Intoarce-te aici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfaturi? Nimeni nu iti poate oferi sfaturi in situatia ta, pentru ca nimeni nu poate pezice viitorul.

Poti ramane in Spania, iar pe el sa nu-l mai vezi niciodata. Poate iti vei gasi jumatatea acolo sau poate vei regreta alegerea facuta.

Te poti intoarce la el in Romania si sa muriti de foame. Sau, poate reusiti in viata si veti fi impreuna peste ani.

Ce fel de sfat crezi ca ti-ar putea oferi cineva, avand in vedere ca e imposibil de stabilit ce se va intampla in viitor?

Sfatul meu ar fi sa inveti la ce foloseste creierul si sa nu mai pui intrebari cretine, desi sunt sigur ca acesta e un sfat pe care nu il poti urma...

| Hieer a răspuns:

De ce nu poate sa vina el in Spania...sau sa te muti tu in Romania? Nu cred ca exista alta varianta, in afara de asta. E distanta foarte, foarte lunga...

Sper ca te-am ajutat!

| Trolozaur a răspuns:

Asta pentru ca stii si tu ca relatiile la distanta nu functioneaza.

| cipi90 a răspuns:

Buna,de ce nu incearca sa vina el in Spania? Sa caute de munca si lucrurile ar fi mult mai simple pentru amandoi!

| Trolozaur a răspuns (pentru cipi90):

Da, e chiar simplu ca roman sa iti gasesti de munca in Spania, nu inteleg cum de nu s-a gandit. mai ales sa lase totul in urma sa se mute intr-o tara noua pentru o fata cu care poate sau nu poate sa mearga relatia.

| tz3yk a răspuns:

Pastreaza sentimentul si intr-o buna zi o sa iti fie destul de bine si de cald daca il iubesti cu adevarat, asta ar trebui sa te ajute pe plan profesional daca il sti pe cel drag aproape cel putin cu gandul...