Sfaturi? Nimeni nu iti poate oferi sfaturi in situatia ta, pentru ca nimeni nu poate pezice viitorul.
Poti ramane in Spania, iar pe el sa nu-l mai vezi niciodata. Poate iti vei gasi jumatatea acolo sau poate vei regreta alegerea facuta.
Te poti intoarce la el in Romania si sa muriti de foame. Sau, poate reusiti in viata si veti fi impreuna peste ani.
Ce fel de sfat crezi ca ti-ar putea oferi cineva, avand in vedere ca e imposibil de stabilit ce se va intampla in viitor?
Sfatul meu ar fi sa inveti la ce foloseste creierul si sa nu mai pui intrebari cretine, desi sunt sigur ca acesta e un sfat pe care nu il poti urma...
De ce nu poate sa vina el in Spania...sau sa te muti tu in Romania? Nu cred ca exista alta varianta, in afara de asta. E distanta foarte, foarte lunga...
Sper ca te-am ajutat!
Buna,de ce nu incearca sa vina el in Spania? Sa caute de munca si lucrurile ar fi mult mai simple pentru amandoi!
Pastreaza sentimentul si intr-o buna zi o sa iti fie destul de bine si de cald daca il iubesti cu adevarat, asta ar trebui sa te ajute pe plan profesional daca il sti pe cel drag aproape cel putin cu gandul...
Bananacantareata87 întreabă: