anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Ma numesc Cristina, am 23 ani si am si eu o problema si nu stiu ce sa fac, asa ca am decis sa va cer voua parerea.Eu sunt in Spania cu tatal meu,in Romania nu mai am pe nimeni si nu stiu cand voi mai merge, in schimb imi place foarte mult un baiat de la mine din oras, in varsta de 25 ani,cu care in trecut am mai avut o relatie.Dar ne-am despartit pentru ca a trebuit sa vin in Spania. Vorbim destul de mult,ne alintam,ne complimentam, ne simtim foarte bine cand vorbim unul cu celalalt.E un baiat extraordinar si nu as vrea sa il pierd.Si el tine mult la mine si mi-a spus ca si-ar dori sa fie cu mine,pentru ca sunt o fata speciala, doar ca din cauza distantei nu isi poate exprima semtimentele, ii e teama sa nu se amageasca ..suntem oarecum intr-o relatie de iubire si prietenie in acelasi timp. As dori foarte mult sa pot face ceva si sa nu il pierd; dar nu stiu ce.M-am saturat sa mi se spuna incontinuu ca relatiile la distanta nu functioneaza. Va rog din suflet, ajutati-ma, orice sfat e binevenit. dau funda.va pup kiss

6 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Doar in stadiul asta n-o sa poate ramane relatia.E nevoie de prezenta fizica.Da exista ceva adevarat intre voi incepeti cu vizite, cand tu la el cand el la tine macar odata la o luna, o luna jumate, in timp o sa stiti ce sa faceti. Daca nu actionati i nici un fel, atat va ramane o relatie virtuala si e pacat daca ati investit sentimente.Bafta!

| relian a răspuns:

Simplu ia-l la tine acolo in Spania.Deci ori se muta el in Spania, ori te muti tu in Romania. Daca nici unul n-aveti de gind una din astea atunci va pierdeti timpul aiurea.

| h3r a răspuns:

Ca să faci acest pas trebuie să fii sigură pe el! El ce zice despre asta? Crede că puteți avea o șansă? Ar vrea să lupte pentru tine?
Discută cu el cât mai multe, analizați situația, anumite posibilități... faptul că tu ești acolo, el aici...nu-i prea ușor dacă nu există stabilitate, IUBIRE... timp... trebuie să vă cunoașteți mai bine, trebuie și să vă vedeți!
Cum au zis și ceilalți, cu timpul el poate să vină la tine! Important e primul pas!

Fii sigură că merită să te sacrifici și tu, nu te băga dacă ai îndoieli! Ai grijă!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Mi se pare sau tu esti putin "dusa de-acasa?", de ce repeti intrebarea?

| Cyrano a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat si el te iubeste cu adevarat va tine si veti fi impreuna, daca nu vei gasi pe altul sau alta...important este sa vorbiti unul cu altul.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

De-acord cu ce s-a spus. Daca sentimentele care exista sunt destul de puternice, unul din voi trebuie sa faca un sacrificiu. Vorbeste cu tatal tau si vezi daca nu-i poate gasi ceva de lucru pe-acolo tipului de care iti place.Sau spune-i lui sa se intereseze singur.Ca iubirea sa reziste, este nevoie de interactiune fata-n fata. Daca acest lucru nu este posibil, vor disparea de la sine si vor lasa in urma o amintire dulce-amara a ceva ce ar fi putut sa fie...