Eu zic ca ai sanse 70% sa fi insarcinata, dar pana la urma zambeste probabil o sa ai un copil .
Pune mana si fa un test de sarcina daca esti gravida iti va arata daca nu, zambeste si du-te la ginecolog ca ai o alta problema.
Ma,voi astea tinere care v-o trageti prima data sinteti foarte bune de prasila.Ramineti imediat. Taie-o repede la ginecolog sa afli si. daca da si sinteti majori, hotariti naibii amindoi ce-o sa facaeti.Succes.
Nu avem de unde sa stim, cum nu stii nici tu! Doar un ginecolog iti poate spune cu precizie! Nu mai sta pe ganduri, du-te!
Putin probabil, iar crampele la stomac nu au legatura cu sarcina! Un test de sarcina iti va elucida presupunerile iar folosirea prezervativului de acum in colo, toate temerile!
Poti afla asta daca ti faci un test de sarcina, dar nu cred ca esti insarcinata[parerea mea]
Fa un test de sarcina, dar...din punctul meu de vedere, daca si-a dat drumul in tine deja sunt sanse mari sa fii insarcinata. Ai grija.
Fa un test de sarcina. Daca esti insarcinata si vrei sa scapi de copil, poti, foarte simplu, sa il pui pe ala care te-a babardit sa-ti dea doi pumni in stomac si gata copiluuu)))Dar dupa asta o sa arzi in iad
Poti fi insarcinata, desi era o perioada cu fertilitate scazuta. Iar menstruatia pare una reala, nu peste sarcina. Totusi, exista sanse serioase sa fii insarcinata, deci du-te la un ginecolog zilele astea.
Menstruatia peste sarcina este ffffff rara, cel mai probabil nu esti insarcinata, dar nu stiu de ce ai acceptat sa isi dea drumul in tine si sa o faceti si neprotejat.