| Ianis2006 a întrebat:

Buna TPU

Mă numesc Ianis și am 18 ani

Mă confrunt cu o problema de viitor

Sunt clasa a 12a și în câteva luni termin școala
Mă simt foarte trist pentru ca am multi colegi și prieteni cu care mă înțeleg foarte bine și ne vom despărți vara asta

Sunt o fire foarte vorbăreață și înca din clasa a9a m-am împrietenit cu toți din clasa

După aia au urmat adevărate aventuri

Chiuleam de la ore,plecam de la liceu pe unde apucam,pe la biliard,la fotbal,la bar

Vremuri foarte bune

Tot liceul știe că gașca mea este cea mai,, petrecăreață" și din clasa a 10 ne-am ocupat de fiecare bal al bobocilor de tot ce tine de party-uri

Suntem respectați de profesori..adica la modul ăla că profesorii(bărbați) vorbesc cu noi ca și cum am fi de aceeași vârstă. când nu e nimeni în preajma,,de exemplu fete sau alti profesori vorbesc cu un limbaj vulgar,dar respectuos.

Am făcut multe în anii ăștia,am multe amintiri,nu-mi pare RAU că am făcut atâtea, m-am distrat

Avem și un loc lângă liceu unde ne petreceam timpul cu alți elevi de la alte clase

Acum eu și gașca mea îi învatam și pe cei care au intrat anul asta a9a..sa ducă tradiția mai departe și să se distreze.dar totuși cu măsură, noi am fost prea așa..adică nu ne-am concentrat pe școală..nu vrem ca și ei să ajungă chiar așa.dat totuși să se distreze.

Mă simt foarte bătrân, parcă am îmbatranit cu 30 de ani

Tot ce pot sa spun acum e că au fost niste ani frumosi

Șanse la bac nu avem niciunul,alții când învatau noi eram în baruri
Recunosc acest lucru!

Acum urmează să o luăm fiecare pe drumul lui,eu voi pleca din țară la un unchi, acolo voi munci și vreau să-mi răspundeți la 2 întrebari

1.Cum v-ați simțit după ce ați terminat liceul?(Nostalgie? tristețe?)

V-ați mai văzut cu colegii?
Ați mai vorbit?

2.Cum fac sa scap de acest sentiment? în general sunt un băiat dur, nu plâng nu mă emoționez dar când mă gândesc că gata..asta a fost liceul îmi vine să plâng când mă gândesc la cate făceam

Va rog frumos sa răspundeți cat mai sincer

Aceasta întrebare nu are tenta de jignire sau nu face referire la obiceiurile rele

Noi duceam bobocii în locul nostru unde le mai ofeream de băut(ofeream, nu dădeam)

După aia îi aduceam înapoi la școală și le spuneam sa învete sa nu ajunga ca noi DAR sa nu uite niciodată să se distreze și să mai chiulească din când în când
Iar peste 4 ani să aducă în locul nostru secret altă generație de a9a.așa cum am fost aduși și noi la rândul nostru

(Să nu se piarda tradiția)

(Nu-i băteam,Nu-i forțăm sa bea,ei alegeau)

(Categoria face referire la dragostea de liceu)
Fiecare răspuns este bine primit
Poate sa fie și o jignire, oricum suntem toți învatati cu ele.
Mulțumesc.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Eu după liceu am făcut armata. Un an și aproape jumătate.
După aceea, am mai mers încă vreo doi sau trei ani iernile în tabere cu foștii profesori. Am cunoscut și mi-am făcut astfel prieteni buni printre noii elevi.
Cât despre colegii de clasă, ne revedem (câți mai se adună) măcar o dată pe an. Asta după peste 45 de ani.
Da, intri într-o nouă etapă a vieții, e firesc să ai sentimente amestecate.
Baftă!

| Robert2526 a răspuns:

Fiecare am avut perioada buna in liceu, imi mai aduc si eu aminte de prieteniile din liceu, a fost fain dar a fost doar o etapa in viata.A urmat facultatea cu alti oameni si alte amintiri...a trecut si aia. Fiecare cu drumul lui, fiecare a ales altceva si s-a pierdut legatura. Sunt diferite etape in viata si totul are un final nu?

Din pacate te-ai distrat dar cu un pret destul de mare din cate spui tu. Viata de adult e destul de grea...chiar credeai ca o sa fie la nesfarsit viata asa sa nu iti pese de nimic si sa stai prin baruri?happy