| OctavianBerbec2007 a întrebat:

Bună TPU, ma numesc Octavian. Prietenul meu are 21 de ani și ii place de o tipă de 15 ani, eu i-am spus împreună cu ceilalți prieteni că nu e ok, dar el este îndrăgostit. Ce ar putea pățit? Dau funda

Răspuns Câştigător
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pedofil în toată regula.

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Se poate insura cu ea cu acordul părinților ei și cu avizul medicului.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Maritatul la 15 ani nu este ceva normal si natural.
Nu mai indemna copii sa urmeze habotnicia ta ca nu intereseaza pe nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

E diferență de 6 ani între ei; asta nu înseamnă că este pedofil. Majoritatea userilor exagerează cu vârsta.
Problema este că nu se poate abține 3 ani până când ea va ajunge la 18 ani. Ori se va culca cu ea, ori o va înșela dar pe ea să o țină de "bună" și o va răni. Mă îndoiesc că el ar avea un caracter bun încât să practice abstinența sexuală.
Oricum, binecuvântarea divină va fi dată numai în cadrul căsătoriei, atunci când indragosteala va pieri dintre ei doi. Atunci se va da pe față adevărata educație a oamenilor.
Fă-i cadou prietenului tău cartea "Minte, caracter și personalitate" de Ellen White. O găsești la librăria SolaScriptura din localitatea ta.

| sammie a răspuns:

La închisoare cu el.

| mont a răspuns:

Dacă sunt doar prieteni nu are ce pății, nu e nimic rău. Dacă vrea sex nu e bine deloc până nu face ea 16 ani și bine/recomandat ar fi fără relații sexuale oricum, indiferent de vârstă.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Eu nu înțeleg cum de se ajunge în ultima vreme copile de 15 16 cu bărbați de 28 25 ce au ce naiba se întâmplă cu copii ăștia de la un timp

| Sistemulxxl a răspuns:

Poate face ceva puscarie. O nimic toata. 3-4 ani usor.

| pufulescu0o a răspuns:

Ar putea păți o dezamagire si ar putea avea inima frântă. Sentimentele fetelor de 15 ani sunt foarte instabile!

| Negoiu a răspuns:

Nu poate păți nimic atât timp cât o respectă, o iubește, o protejează și așteaptă să vină anii potriviți pentru a avea cu ea și alte relații decât săruturi.
Timpul rezolvă multe...