| Stefan1993 a întrebat:

Ma numesc Stefan, am 12 ani, si de 2 zile ma intalnesc(in sensul ca iesim afara cu prietenii ) cu o fata, care are 13 ani (tin sa mentionez ca suntem prieteni de 2-3 ani ). Rade la glumele mele, zambim, vorbim, etc. Iar azi m-a luat cu ceva serios... De cine imi place din clasa ei. Sincer, i-am spus ca nu stiu, era logic sa nu spun ca de ea, voi ce ziceti? I-am spus ca azi ( 9 iunie ) sa iesim impreuna afara si sa ii spun pe cine plac. Sa ii spun ca o plac?

8 răspunsuri:
| Stephh a răspuns:

CEL MAI BINE! Aşa să faci! Să îi spui c-o placi, adică na.Nu e bine să ţi asta pentru tine.Cine ştie, poate te place şi eahappy Sau dacă preferi să-i ascuzi asta şi să ţi în tine, iar apoi s-o vezi cu un coleg, iar apoi tu suferi.Decizia ta! Baftă!

| Stefan1993 explică (pentru Stephh):

Este o fata frumoasa in sensul ca a fost cu multi baieti destul de putin timp... tot asa zici sa fac? :-ss

| Stephh a răspuns (pentru Stefan1993):

Păăi.Aici chiar nu ma-ş băga.Tot ce pot să-ti zic este:Fă ce-ţi dictează inima! Dacă chiar o placi, spune-i, dacă îţi e frică de faptul că a fost cu mulţi băieţi, nu-i spunethinking

| Stefan1993 explică (pentru Stephh):

Multumesc mult maria, nu ii voi spune pana nu imi dovedeste ca nu mai place nici un baiat big grin Sper ca e buna alegerea mea...

| Stephh a răspuns (pentru Stefan1993):

Datongue..Cum am spus. Urmează-ţi inimatongue

| mentalistul a răspuns:

Stefane nu rata ocazia spune-i ca o placi si incearca sa te combini cu ea poate si ea te place na sti cum este eu am avut multe ocazii de astea si le-am ratat iar apoi am suferit mult deci nu rata ocazia zii ca o placi

| mentalistul a răspuns:

O sa o pierzi si o sa regreti ca nu iai spus la timp
dar este alegerea ta faci ce vrei

| BloWn a răspuns:

Spune.i ca o vei pierdewinking