| Neggy_3537 a întrebat:

Buna TPU.Ma place o fata de la mine din clasa, si eu o plac. Dar eu is cam timid si nu stiu cum sa ii zic. Apropo aman2 suntem in clasa a 6a.Si stam in aceeasi banca. O faceam mereu sa rad iar in ora pe noi nu te interesa de ora noi ziceam bancuri. Va rog ajutati-ma

Multumesc Anticipat

5 răspunsuri:
| gocops a răspuns:

Am avut si eu aceeasi problema cu timiditatea asa ca sfatul meu este sa-ti iei inima in piept sa te duci la ea sa o iei de mana si sa ii spui ca o placi va functiona mai ales ca si ei ii place de tine deci nai ce pierde si nu vei avea parte de refuz big grin

| Stephanya a răspuns:

Cel mai bine ar fi daca ai vb cu ea despre chestia asta si sa vedeti ce veti face in continuare.si eu sunt in clasa a 6-a, si dupa parerea mea cel mai bine e sa puneti totul la punct. daca va iubiti reciproc ar fi perfect sa fiti impreuna. fundita?

| Dolodolo a răspuns:

Tinere, pune-i mana pe picior. Sarut-o patimas. Dar sa nu-ti scapi limba in gatul ei. happy

| maryngeorge a răspuns:

Daca esti timid poti face altceva,
Spune-i asta indirect adica printrun sms sau ii scrii un biletel intr-o ora. SUCCES

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna happy
Deci daca si ea te place nu ai ce sa pierzi tot ce trebuie` sa faci e sa-i zici big grin
Bn nu va fi deloc usor dar gandeste`te:: Ce e mai bine: sa-ti iei inima in dinti sa-i zici si sa acceptehappy sau sa fiti doar prietenisad
tu decizismug