Si eu trec prin aceiasi chestie nici eu nu prea staim ce sa fac la inceput dar apoi m`am gandit ca poate pentru el sunt decat o povara,ca poate nu ma place si ii place foarte mult de fata cu care este impreuna, asa ca am ales sa il uit, stiu...este foarte greu sa uiti un baiat pe care il iubesti dar incetul cu incetul o sa te obijnuesti, dar e mai bine pentru tine, si ca sa il uiti gasesteti pe altcineva. uneorii chestia asta nu functioneaza pentru ca probabil il iubesti mult pe acel tip dar incearca nu te da batuta arata-i indiferenta ta fi tare in fata lui...fa`l sa vada ce poate sa aiba langa el.Baftaa!
Msi de sfat am incercat sa il uit si acum sunt cu un baiat si chiar tin la el
Eu sunt in situatia ta imi place de un baiat din clasa de la mine de 2 ani si el este innebunit dupa cea mai buna prietena a mea si tot asa vorbim glumim dar nu ma plase ...eu as vrea sa te incurajez dar nu stiu cat de mult pot eu una te-as spune sa incerci sa il uiti stiu ca ii este greu dar asa am facut si eu bine eu m-am gandittarziu ca mai sunt si altii baietii deci incearca sa nu te indragostesti prea tare de el ca vei suferi mult
Msi ed sfat am incercat sa-l uit si ii mai bine cu sunt cu altcineva acum
linarkfts întreabă: