Intai de toate vreau sa iti zic ca si tu o cauti, ce mai vroiai sa cauti la pretrecerea lu fostul si dupa sa te mai duci sa ii dai si cadou ....cam urat din partea ta ce ai facut avand in vedere ca erai impreuna cu acel tip, si pana la urma fato lasa-i pe amandoi, iti gasesti tu altu mai bun, da ce toata lumea se invarte in jurul celor 2? ...lasai stai o perioada calmeaza-te iesi cu fetele si dupa aia dupa ce te simti in stare de o noua relatie incearca cu altu, ca daca te impaci cu fostul o sa aveti ce sa va reprosati atunci cand va certati, daca te impaci cu asta cu care ai fost ultima data la fel la o cearta el ar putea sa te faca in fel si chip pentru ce ai facut si tot asa. sfatu meu lasa-i balta iti urez bafta
Gandeste-te langa cine ti-ar fi mai bine, cine nu te va face sa suferi, si alege-l. Sau ramai singura pentru o perioada sa vezi cum decurc lucrurile cu cei 2.
Nici tu nu sti ce vrei...Cel mai bine e sa stai cu actualu ce a fost a fost -Tine mine fostul e un baiat popular -si iar o sa va certati cum ati m-ai facut-o.
Nu am mai vrut sa citesc toata harababura asta din cauza ca am citit la inceput cuvantul gelozie, nu ai sa reusesti in viata ta sa ai o relatie de lunga durata daca nu scapi de acea boala rea numita gelozie
Eu,vreau, sa fie doar al meu, sa-l nu impart cu toata lumea