Deci.Sa incepem cu inceputul.Ai facut foarte bine ca i-ai spus iubitului tau de cele intamplate cu tipul respectiv pentru ca nu e bine sa ascunzi si daca ar fi aflat de la altcineva ar fi iesit urat.
Daca fosta iubita s-a bagat in seama cu iubitul tau inseamna ca ea nu e decat o panarama si un om cand ameninta ca o sa va desparta inseamna ca nu e decat invidios si ca nu iubeste ci ca e doar indragostit. Daca chiar l-ar iubi, l-ar lasa in pace sa fie fericit cu tine. Daca el i-a spus clar ca nu a simtit si nu simte nimic pentru ea, ea nu vrea decat sa va faca rau.
Parerea mea e sa o lasi in pace, sa nu-i dai satisfactie punandu-te in gura cu ea pentru ca nu rezolvi nimic.Lasa sa manance **** singura, nu o baga in seama nici tu si nici iubitul tau(daca se baga in seama, sa nu-i raspunda)si o sa se plictiseasca la un moment dat.
Iubita,eu cred ca iubitul tau ti a zis ca fosta lui prietena a vb cu el,doar sa te atace pentru ca si u la randul tau i ai zis de tipul celalalt.te ataca sigur, cel tin de data asta, dar faptul cafosta lui prietena inca il cauta poate spune mai multe lucruri.ca inca mai tine la el,ca sa te enerveze pe tine,sa va desparta chiar daca numai are nici un sentiment fata de el si sunt multe!
va poate doar sicana!
tu nu trebuie sa te sperii de chestia asta atat timp cat u esti sigura pe el{asta numai u poti sa stii}! parerea mea vis a vis de tipa asta e sa numai incerci sa vb cu ea, k u prin lucrul asta ii dai ei in p[rimul rand dovada ca iti e teama de ce poate face ea.pur si simplu ignoro, faate ca nici nu exista si astfel il vei vedea si pe iubitul tau ce ganduri are si pe care dintre voi vrea!
nu uita baietii sunt 1000 fii demna de u!
succes!
Buna. am avut si eu o problema asemanatoare in urma cu 2 ani, o fata il tot cauta pe iubitul meu, ai trimitea mesaje de dragoste si ai dadea vreo 50 de apeluri pe zi. il cauta mai mult decat il cautam eu, care eram prietena lui. la inceput muream de ciuda, de gelozie, imi venea sa ma duc la ea si sa o strang de gat, dar prietenul meu mi-a zis sa stau linistita k numai pe mine ma iubeste. am lasat-o in pace si daca a vazut k nu a bagat-o nimeni in seama sa linistit, iar noi am ramas tot impreuna. cu cat ai dai mai multa importanta cu atat ea o sa-ti prinda slabiciunile si o sa te necajeasca in continuare. trebuie sa fii indiferenta si sa-i arati k orice ar zice, sau orice ar face nu te afecteaza si ca nu are loc intre voi. indiferenta doare cel mai rau
Hmm...daca as fi fost in locul tau nu i-as fi spus pritenului de tipul care s-a dat la tine, tu ai facut foarte bine ca l-ai refuzat pe respectivul insa prietenul tau nu are de ce sa stie totul. Tot timpul trebuie sa fim cu un pas inaintea baietilor. Fosta probabil o sa renunte singura, nu cred ca trebuie sa ii faci nici un pomelnic sau sa mai vorbesti cu ea desi ai mai facut-o de multe ori la fel pierdere de timp ca deja nu a tinut cont de ce ai zis tu. Cel mai bine e sa o ignori, ingoranta o sa o oftice maxim si pana la urma o sa se lase. Oricum ai un avantaj foarte mare in fata ei. Pe tine te iubeste el asa ca ea nu isi are locul aici. Luati si va iubiti si bagati in seama pe cei care vor sa va desparta, ca daca scapi de fosta lui o sa apara alta si alta si altii care or sa doreasca sa va desparta. Ignorati-i pe cei din jurul vostru. Lumea este rea! Succes!
Eu am să fac invers și am să încep cu sfârșitul! din câte știu eu,chestia aia-pomelnicu- e ăla de se dă la biserică, pe bani-evident(că altfel n-ar merge afacerea), și unde îți spui 3 dorințe,după care mergi acasă și astepți să se îndeplinească; toată viața; în fine; eu vroiam doar să te rog,să nu fi rea-rea, și să nu zic acolo din alea nasoale, precum "să cadă într-un canal"/"s-o prindă cutremurul de 8 grade blocată-n lift" sau,de ce nu?,"să ajungă-n Spania dansatoare"! pentru că nu-i bine să dorești chiar așa de mult răul unui om; bine,asta cu "dansatoarea" nu e chiar de rău!
eventual,poți spune simplu "să aibă parte de un iubit impotent!"; unde mai pui că dacă se decide băiatul ăsta al tău să o aleagă pe ea, atunci-nu?-ai cam împușcat doi iepuri deodată!
(UbexFlo-nu e vorba de iepurașii tăi, stai liniștită!)