Vezi tu, de obicei fie ca esti baiat sau fata, te lasi greu ca sa zic asa, iti place sa fii cautat/a si tratezi cu indiferenta persoana care incearca sa iti zica ce simte pentru tine, iar lucrul asta o face sa se simta si mai atrasa de tine, asa si in cazul lui.probabil tu i-ai mai dat de inteles pana acum ca iti place de el, insa tot insisti si pe el il faci sa se simta important si nu cred ca iti va acorda atentie prea curand, parerea mea este ca ar trebui sa ii zici ce ai de zis dupa care sa il lasi in pace si sa nu il mai bagi in seama deloc, daca va vrea ceva de la tine te va cauta... daca nu, nu iti face probleme nu este singurul baiat din lume.
Sincer, nu mi se pare o idee bună să-i spui pe mess. Cel mai bine e să-i spui ceea ce doreşti în faţă, cu toate că eşti timidă. O să aprecieze curajul. În plus, aşa poţi vedea şi reacţia lui. Pe mess te poate minţii că simte la fel când de fapt nu e aşa, etc.
Baftă!
Incearca sa uiti de timiditate si sa eu zici mai direct, spuinei ca il placi mai suptil dar sa nu inteleaga alceva succes
Si eu m-am aflat in aceeasi situatie! M-am decis sa ii spun adevarul cu toate ca el avea prietena! Mi-a spus ca acum este prea tarziu si ca ii pare rau pentru ca si lui ii placea de mine! Dar mai bine vezi daca si el simte ceva pentru tine, de exemplu roaga un prieten sa se intereseze! funda!