anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU ma puteti ajuta cu ceva? la scoala este un baiat de care imi place foarte mult de ceva timp, dar inca nu i-am zis asta, am luat de la o colega idul lui dar degeaba intra in fiecare zi pe mess si nu i-am zis niciodata macar buna sau ceva, dar totusi as vrea sa-i zic ca-l plac in fata nu asa pe mess.va rog sa m a ajutati,

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

Pai incearce sa vorbesti cu el zilnic, si oriceai face sa ai mereu un subiect de discutie cu el, afla domeniile lui de interes (fotabl, masini, mai stiu eu ce iar place lui) si vorbeste asta cu el, intreaba-l de familie, de prieteni, e filme de mancare... cheama-l la tine sa-i faci o portie de clatite sau ce i-ar place lui, dar asta in timp; nu te grabi, ca vreme este, nu-ti epuiza toate subiectele intr-o zi, vorbesti cu el o saptamana doua, dar nu in fiecare zi ca si-o ia in cap si va crede ca esti disperata. Daca cumva vorbiti si iti da raspunsuri scurte, gen : "da-nu-nu stiu-poate" intreaba-l "auzi, da ce esti asa sec? vorbesti ft sec cu mine... nu te mananc, poti vb normal " si deja va crede ca discutatie ca intre prieteni, la un alt nivel, deja veti fi cel putin "amici", saluta-l si pe la scoala, zambeste-i, daca-l prinzi singur intreaba-l ce face ce ora are prin pauze. Daca e cu baietii sau colegii lui, nu cred ca vrei sa mergi sa te bagi asa in seama ca picata din cer. Deci asteapta momentul oportun.
Dupa ce vorbiti cateva saptamani, propune-i sa iesiti dupa scoala la o poveste-n parc, si atunci ii vei spune printe alte povesti : "Uite mai X-ule, eu am prins drag de tine, si imi esti baiat simpatic, si asa imi esti ft drag, vad ca pot vb cu tine, esti baiat de treaba. mi-ai lasat o impresie placuta." si apoi vezi cum reactioneaza, nu-i zi direct "te plac" ca o sa il shochezi poate, ia-l asa pe ocolite, ca poate e mai bine putin! :*
Mult mult mult muuuuuuult succes, si sper sa-l cuceresti!winking :*

3 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Şi eu am fost fix în cazul tău acum ceva timp. Îi dădusem persoanei respective o mulţime de ocazii să spună ceva, şi nu a făcut-o.
Astfel, am ajuns la concluzia că pur şi simplu nu este interesat şi am început să ignor faptul că îmi plăcea. Te sfătuiesc şi pe tine să faci acelaşi lucru.
Nu vreau să te dezamăgesc, însă gândeşte-te: dacă ar fi vrut să vorbească cu tine, ar fi făcut-o. Sunt sigură că mai există o mulţime de alţi băieţi care te-ar aprecia mai mult ca cel din povestea de mai sus.

| Ghitulescu007 a răspuns:

Si eu am procedat la fel ca tine(am luat id`ul de la o prietena), dar cu mine mai vorbeste din cand in cand...Si el te cunoaste?thinking

| cLeILa a răspuns:

Ajutati-ma va rog...