| SugarLips a întrebat:

Ma puteti ajuta?! Problema este urmatoarea: de catva timp imi place nebuneste un baiat, si cum arata si personalitatea lui.el este cu 2 ani mai mare ca mine(el avand 14 ani si eu 12). Eu chiar sunt confuza.ma place, sau nu?! Fiind fratele celei mai bune prietene a mea, ne vedem foarte des, aproape zi de zi. Are dati cand imi vorbeste si glumim si ne amuZam, si dati cand nu vorbeste deloc cu mine.(el este si cam timid). Mereu se baga in diacutiile mele si ale surorii sale ca sa vorbeasca cu mine, cand vine pe la mine cu parintii ma trateaza foarte frumos si stam de vorba, de asemenea cand a intrebat sora ei daca crede ca imi sta frumos parul a zis da si a zis ca imi sta mult mai bine decat ei. Dupa ce a aflat ca vroiam sa dansez cu el, m-a ignorat... dupa care iar a vorbit cu mine...eu ce sa inteleg?! Ma place sau nu?! Vara asta merg impreuna cu el, sora lui si inca un baiat care se intelege bine cu ea. Credeti ca o sa imi spuna daca simte ceva pentru mine, fiind toti 4 baiat si fata?! va rog fara raspunsuri prostesti ca nu am chef sa le vad. Funda:*

3 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Eu cred ca te place, dar cum ai spus si tu fiind foarte timid, si probabil aceea fiind cauza, de aceea nu t.ai spus ca te place dar din gesturi si eu cred la fel.

| PisyRock a răspuns:

Poate te place sau poate doar te crede o prietena foarte buna si te admira. E greu sa iti dai seama... Daca vrei sa afli, incearca sa "citesti printre randuri", adica incearca sa fii atenta la detalii : cum se comporta cu tine ( nu in general, ci: la o plimbare, cu prietenii vostri comuni, cand sunteti singuri, cu parintii etc.), ce cum cand te priveste etc. Succes!

| AlbertSeby a răspuns:

Te place dar probabil ii e rusine cu tine, o crede ca esti cam mica.Nu cred ca o sa iti spuna(daca ai zis ca e timid)decat daca sunteti doar voi doi.