Oh, vai, dar hai sa fim ipocriti inca o data :X
Nu mi s-a parut ca din mesaj reiese interesul pentru BMW ca fiind mai mare decat pentru cel ce il detine. Mai degraba vi s-a contractat splina de frustrare.
Te atrage ca are BMW? Daca da, vai de capul... tau!
Oricum e foarte probabil ca spionatul lui intens si privirile alea sa fie opera iubitului tau pe care il tii de prost si care te incearca daca iti desfaci cracii in fata unuia cu masina tunata...
Eu as paria ca da, mai ales ca esti ataaaat de indragostita de...masina lui!
Posibil sa fie interesat de tine deoarece prietenul tau l-a pus sa fie cu ochii pe tine insa pe langa astea poate are sentimente fata de tine si daca vr sa-ti dai seama vbeste cu el despre tine si actualul prieten sa vezi cum reactioneaza iti dai seama din discutie ceti zice cum face daca te place sau nu. Daca si tie iti place mai mult ca actualul lasa-l si punete cu el mai ales ca are si masina cum ai zis cui nu i-ar placea!
Normal ca te pleace bwa roxana asa sunt baietiile place sa se joace cu fetellllllllllle pana aucurajul sa spuna te iubesc te sfatuiesc sa l bagi mai mlt in seama si vei vedea cum va veniii cu florilre
Sigur ca te place eu zic ca ar fi mai bine sa vorbesti cu el si sa-l intrebi direct ca sa vezi ce zice.Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: