| ASMA14 a întrebat:

ma repet cu acceasi intrebare. In a 3-a zi dupa terminarea menstruatiei(care a durat 7 zile) am facut dragoste cu prietenul meu neprotejat! (De obicei folosim prezervativ dar de data asta s-a intamplat sa nu avem). Care sunt sansele de a ramane insarcinata daca el a iesit inainte sa isi dea drumul cu cateva secunde? Ciclul meu nu e tocmai regulat imi vine ba la 28 ba la 29 sau chiar 30 de zile...Practic nu s-a finalizat in mine! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul ciclului menstrual care de regula are lungimea de 29 de zile dar prezinta o abatere de +/- 1 zi, ovulatia se poate produce in a 14, 15 sau a 16-a zi a ciclului numarat fata de PRIMA ZI de menstruatie care reprezinta si PRIMA ZI a ciclului menstrual. Reiese ca PERIOADA FERTILA (extinsa) a unui astfel de ciclu se suprapune peste intervalul zilelor situate intre a 10-a si a 17-a zi. Fiindca actul sexual amintit a fost intretinut in ziua a 10-a a ciclului (in a 3-a zi dupa terminarea menstruatiei (care a durat 7 zile), reiese ca exista o oarecare posibilitate ca actul sexual sa fi fost intretinut in prima zi a perioadei fertile in cazul in care acest ciclu a fost planificat hormonal sa aiba 28 de zile, dar la fel de bine, este posibil ca sexul sa fi avut loc inainte de prima zi a perioadei fertila in cazul in care actualul ciclul menstrual a fost programat sa aiba 29 sau 30 de zile, cazuri in care perioada fertila incepe in a 11-a sau a 12-a zi a ciclului.
Insa datorita faptului ca teoretic se apreciaza ca probabilitatea de a se putea forma o sarcina in prima zi a perioadei fertile este de doar 8-10% dar numai in cazul in care sperma este ejaculata in vagin. Avand in vedere cele precizate in analiza prezentata, cat si in baza afirmatiei tale : ''Practic nu s-a finalizat in mine!'' se poate aprecia ca in aceste conditii atat posibilitatea cat si probabilitatea de formare a sarcinii este de la extrem de mica (2 -3%)... la IMPOSIBILA. Multa sanatate!

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In mare n-ar parea ca ai fi fost in perioada fertila si nedandu-si nici drumul in tine nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Șansele sunt aproape nule.

| sofisis a răspuns:

Pai...cam 0. Desi eu stiu persoane care au ramas in primele 5 zile de dupa menstra...dar cu ejaculare.

| Crackman a răspuns:

Sansele sunt cam 0
In mod normal primele sa zic 7 zile de la mestruatie, abia pleaca ovulul. Deci daca nu ai nici ejaculare in tine ar fi 0.
Oricum gasesti si pe net astea. Nu asculta de toti happy