Eh. te invidează, asta explică comportamentul lor copilăros.
( Mda.Au auzit și ele de sex. )
TU! Fruntea sus, mergi înainte. fii mândră de cine ești. că numai persoanele cu dușmani/invidioși sunt cineva în viață.
P.S: Oricum, spun că ar trebui să încerci să le explici prietenilor adevărul, nu și la alții, pentru că, crede-mă nu merită bătaia de cap.
Îți urez baftă,
Noapte Bună!
Păi, confuntă-te cu respectivele, „întreabă-le de sănătate"(dacă înțelegi ce vreau să spun). Dovedește-le că nu e devărat, și în plus, de ce îți faci probleme dacă nu ai fost în locul respectiv? Simte-te bine, nu le lua în seamă, și o să le treacă. În fond, indiferența doare cel mai tare, crede-mă!
Sincer eu cred ca ar trebui sa ii lasi in pace si sa iti vezi de treaba ta...Prietenii tai adevarati vor avea incredere in tine si dupa parerea mea acest lucru este cel mai important...Si eu cand am fost in generala mi s-a spus in multe feluri ca sunt sau ca am facut sau ca am dres.Dar eu le-am raspuns cu simplitate "ma doare in c*r de parerea voastra.Eu stiu cum sunt eu si prietenii mei la fel si pentru mine doar asta conteaza".Punct.Incearca sa nu le dai satisfactie si nu o sa mai insiste atat de mult.Succes
Draga mea,cred ca cel mai bine este sa ii ignori,acest lucru doare rau, nu ii baga in seama si in special nu incerca sa le dai explicatii si asta din mai multe motive, unul ar fi ca indiferent ce explicatii ai sa le dai ei o sa mai aiba motiv de vorba mult timp.Si cu indiferenta aratata fata de ei si fara explicatii ai sa observi ca nu va mai dura mult si vor inceta.Deci in concluzie adopta pozitia omului ignorant si indiferent si i-ti pot garanta ca nu te vor mai supara multe zile.Si am sa i-ti mai spunca cu cat observa mai mult ca te superi si enervezi din cauza asta cu atat te vor necaji mai mult chiar daca unii stiu sau banuiesc ca nu ai facut nimic din ce se spune,asa sant copii mai rautaciosi, dar trateaza cu ignoranta si indiferenta si ai sa reusesti. Sper ca am fost de ajutor, nu imi ramane decat sa iti doresc sa ai grija de tine si multa bafta.
Lor zile sa dovedeasca, si dupa mai vorbiti !
In al 2 lea rand spun ca ar trebui sa ti se rupa de toti prosti numa nu ai cum sa faci asta ca nu ai destula experienta ca esti prea mica!
Si faza cu "eu nu o sa fac asta in viata mea " , da puiucu esti inca prea mica sa gandesti limpede , sau poate te-ai referit strict la separeu!
Sa spui ca ai vazut filmuletu da pare ca acolo era aia care a inceput sa rada de tine...
Iar tu le crezi? Ah, ce-i roade pe unii invidia și răutatea care și-o manifestă nejustificat.
Eu în locul tău le-aș spune așa : "Da mă frumoaselor . Așa e, am făcut sex cu ala, am fost la discotecă, m-am îmbătat că iar m-a scăpat mami din mână, însă pe voi v-a cam aruncat văzând ce eșecuri au ieșit! Nu-i așa că avem amandouă imaginație bogată? Vreau să vad filmulețul, dați-mi linkul dacă tot e pe Internet. Dar cine l-a filmat, prietenul vostru imaginar, nu?"
Bună.
Înainte de toate, respectă categoria, nu veni cu pretextul că este cea mai vizitată, da?
Ce să cauți la 12 ani la discotecă?
Deci dacă te știi nevinovată, nu văd de ce te agiți atât!
Să posteze pe net acel filmuleț că dau cu subsemnatul la poliție împreună cu părinții.
Pa, pa.