| dayanalove12 a întrebat:

TPU! ma scuzati pentru categorie, dar nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea asta.
ati vazut si voi pe net sau ati auzit la televizor ca, duminica, la 4:00 o sa murim cu totii straight face. voi credeti asta? confused
eu nu prea as crede pentru ca nimeni nu stie cand vine Sfarsitul Lumii. daca e sa vina, vine. dar voi credeti asta? confused straight face

11 răspunsuri:
| lykkeli a răspuns:

Da clar. incepe asa dintr o zona si cum e cu fusul asta orar la noi ajunge mai tarziu... ce tampenie si vestea asta.Hai sa fim seriosi ce naiba?

Răspuns utilizator avertizat
| Popy a răspuns:

laughing astia de la TV ar face orice pentru. reputatiehappy. Stai linsitita ca nu vine numa cand vrea Dumnezeu.

| Ileana_6025 a răspuns:

Eu nu cred in ce se spune in general la televizor - numai aberatii -, plus ca Biblia sustine ca nimeni nu va stii cand va veni sfarsitul lumii. Si in plus, nici nu m-ar interesa cand o sa mor, deoarece poti pur si simplu sa cazi pe strada, sa iti rupi gatul si sa te duci. Asa ca totul e relativ, viitorul e relativ happy
Si nu, nu cred tongue

| hastemele a răspuns:

Da este adevarat, eu deja m-am apucat de baut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat relaxeazate nici cel mai destept om nu va sti cand vom murii numai Dumnezeu stie asta

| SCOOBftw a răspuns:

Buna Diana happy.

Eu stiam ca pe 21, s-a zis, adica sambata.

Nu stiu, 95% nu vine.S-a mai spus prin 2000, 2006, ca vine. Poate sfarsitul lu' Basescu' sau Boc,dar nu.

Ce ma intreb eu,e, de ce e soare pana la ora 17, 18 si dupa incepe ploaia...

Dupa iar cald, dupa ploaie.

Dumnezeu stie cand va veni happy.

| asdsdsaaas a răspuns:

Da o sa vina sati ia capul ca nu e bunlaughing

| Lummy a răspuns:

Sa vina Apocalipsa?laughing Crezi ca astia sunt Nostradamus? oh go on. Astia zic de toate dar multe gresite (oricum noi suntem cu vreo 50 ani in urma, deci mai avem de trait)big grin. In plus semnele apocalipsei crezi ca sunt ceea ce se spune la tv? Sa fim seriosi...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuia să o postezi la "Conversatii", da?
Nu începe și tu cu o prostie care a spus-o un nebun!
Numai Dumnezeu știe ce se va întâmpla când, unde!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iaca ca a trecut noaptea dintre 20 si 21 mai si nu s-a intamplat nimic vezi astea sunt niste facaturi sa ne sperie pe noi la fel va fi si in 2012. Nu mai crede si tu in toate prostiile ca nu sunt adevarate