Păcat pentru tine, cred că ar trebui să pari mai atrăgătoare și drăguță. Nu vei avea prieten pînă mîine, dar sigur te vei alege cu unul într-o zi.
Esti tanara, nu are rost sa fi trista sunt sigur ca vei intalni o persoana potrivita pentru tine care sa te iubeasca si sa te aprecieze, cel mai probabil nu ai intalnit inca baiatul potrivit, dar fi sigura ca in viitor va aparea cineva care sa te pretuiasca cum meriti, capul sus si ai incredere in tine.
Nu trebuie să te simți nașpa.Eu am deja 17 ani și până acum nu am avut nici eu ca și tine o relație și nici primul sărut.Recunosc că sunt momente in care parcă mi-aș dori și eu să am o relație, dar mai aștept, nu mă grăbesc, chiar dacă poate nu o să am în adolescență, în viitor sigur voi găsi pe cineva.
Nici nu este o zi traditionala romaneasca, ci este preluata de la americani. Pana la fi sarutat numai in aceasta zi, mai asteapta pana la gasirea omului perfect care te merita, nu unul care sa te foloseasca si sa te batjocureasca. Ai 17 ani, multi ani inainte. Nu este capat de lume, va veni si ziua cand vei avea pe cineva. Si eu, la varsta ta nu aveam prieten, cu toata ca nu exista Valentine's Day. Romanii serbeaza Dragobetele, asta e sarbatoarea "Indragostitiilor" pe 24 februarie. Gandeste-te la viitor, la ceea ce vei face in viata, studii, cariera, traieste-ti adolescenta, caci barbatii vor veni si in viata ta.
Eu primul sarut am primit dupa ce am implinit 18 ani la o discoteca.Iar primul baiat m-a condus acasa la varsta de 23 de ani.Mi am cunoscut sotul la 25 de ani si m-am maritat la 27 de ani.Si nu simt deloc ca am pierdut ceva in viata doar pentru ca lucrurile nu s au petrecut mai repede.
Nu trebuie sa de simți nașpa ca nai un prieten sau mai bine spus un iubit și nu ești singura sunt multi care îs singuri părerea mea eu am 28 de ani și tot singur iși pentru ca nu vreau sa am pe cap multe
Maine este o sarbatoare imprumutata. Pe 24 este a noastra, a românilor. Mai ai timp sa-ti faci un prieten.
Nu vad unde este graba. Prioritatea este ce vei face in viitor, BAC-ul si la ce facultate intri. De relatii e timp.
Daca te incalzeste cu ceva eu sunt baiat, am 18 ani si sunt in aceeasi situatie.Bine,eu nici nu prea am cautat si chiar am ignorat anumite fete cu care as putea sa fiu(din lipsa de timp si mai multe)
Nu ai de ce să te simți "naşpa". dacă până acum nu ai avut o relație, nu e un lucru rău, ba dimpotrivă, asta spune multe despre tine, ca viitoare femeie.Nu încerca să faci unele lucruri, doar de dragul de a fi in rând cu o "anumită lume".
lesslonleygirl întreabă:
Mutubal întreabă: