Cel mai bine ar fi ca tu sa il intrebi pe el de ce te-a sarutat. Sa-l intrebi daca el mai crede ca este ceva intre voi. Incearca sa vezi daca se mai comporta frumos cu tine in urmatoarele 2 saptamani si daca nu s-a schimbat nimic atunci poti fi aproape sigura ca el vrea sa aiba din nou o relatie cu tine. Daca el chiar doreste asta atunci ar trebui sa ii dai o sansa, numai sa fii atenta sa nu iti franga inima.
Fii sincera si deschisa cu el si intreaba-l! Numai atunci ai sa fii sigura de raspunsul pe fare il cauti.
Incearca sa nu il mai lasi sa te mai sarute, mai intai vorbeste cu el si vezi ce planuri are, poate chiar e interesat din nou de tine si vrea sa va impacati sau poate doar se joaca cu tine. Dar nu ai de unde sa stii, poate are intentii bune sau poate nu. Arata-i totusi ca ai orgoliu si nu te lasi atat de usor. Arata-i ca esti puternica, asta o sa-l faca sa te placa si mai mult daca chiar vrea sa va impacati! Parerea mea, bafta! :*
Eu cred ca el isi bate joc de tine.Nu,il mai lasa sa te sarute deoarece va continua asa ajungand la un moment dat sa te foloseasca dupa bunul plac.
Nu cred ca te va considera o aventura.
Ii place de tine, sa stea in preajma ta, sa te sarute.
Simte ceva si iti arata...Mergeti inainte, fara sa il mai puneti pe "daca" in fata.
beausingurlamasamea întreabă: