| Noname1465 a întrebat:

Buna TPU.Ma simt foarte prost.Azi a fost la mine un baiat (umblu cu el de 2 ani jumate).Mi se pare ca astazi a fost destul de rece cu mine m-a pupat, m-a strans in brate dar parca nu a fost tocmai perfect.Noi ne-am impacat sambata, dupa o cearta urata in care eu am fost de vina.Parca cand ma saruta o facea din obligatie si nu din placere.Am nevoie de un sfat.

Răspuns Câştigător
| Lia09 a răspuns:

Dupa fiecare cearta, cu cat este mai urata si mai aprinsa, cu atat va ramane in urma un "nod" tot mai mare.
E greu sa-si revina asa dintr-o data, mai ales ca tu ai fost de vina. Da-i un timp, sa-i mai treaca supararea. Pana atunci incearca sa-l alinti cat mai mult, sa-i arati ca-l iubesti si ca-ti pare rau de greseala facuta, dar fara sa-l sufoci!
Lasa-i putin spatiu, sa-si puna gandurile in ordine si sa-i treaca aproape de tot supararea.

2 răspunsuri:
| FrozEenSoul a răspuns:

Poate s-a saturat de tine, adica poate merge dupa principiul "ciorba reincalzita nu are gust bun". Cu ce te ajut eu? Intreaba-l si vezi ce zice, discutati. Daca sunteti un cuplu, nu trebuie sa aveti secrete (astea dor). Bafta si succes!

| Gunther a răspuns:

Nu! funda?big grin