Problema ta principala este ca daca el poate sa o iubeasca pe aia care e mai usuratica?
Eu cred ca ai probleme mai grave decat asta.In primul rand sa iti raspund la intrebare: Posibiliatatea ca el "baiat rau " sa vrea o prostuta cuminte ce sa il astepte acasa, dar tot la parasutele lui va merge in continuare deoarece cine se aseamana se aduna.Asa ca tare ca va fi cu tine ce esti cuminte, tare ca va fi cu o alta cumintica tot la alea va merge cu prima ocazie ceia ce ti-a si demonstrat.Statea cu tine si isi trimitea cu aia poze nud.Asta chiar nu te-a deranjat sau ranit? Sa nu mai spunem de faptul ca inexplicabil ii gasesti scuze, ca asa e el in general.Frate,e nasol daca asa e el ca om, e aiurea daca are un caracter jegos si daca isi jigneste familia, prieteni si iubita.
Tu nu ai de cat sa plangi in urma lui si sa te milogesti sa va impacati, dar sincer tu in afara de aspectul lui fizic de care te-ai sI indragostit nu ai ce sa vezi la el bun.Cred ca ar trebui sa te maturizezi si sa constientizezi ca da, e prima ta relatie dar nu se termina viata acolo si ca mai mult decat aspectul fizic este caracterul omului.
Daca vrei sa isi bata joc de tine si sa fi a 5 roata de la caruta si prima ta relatie sa fie traumatizanta emotional pentru tine, roaga-te de el sa te ierte, injosestete in fata unui...Dar daca nu maturizeazate si mergi inainte, casca ochii si vezi zecile de baieti linistiti, muncitori, iubitori ce pot sa iti fie alaturi si lasa-l naibi cu parasutele lui ca se vede ce caracter are daca umbla cu fosta iubita a prietenului lui.
Ce simti tu este normal, o sa treaca in timp, dar trebuie sa ai rabdare. Nu o sa suferi toata viata dupa el, acum ti-e greu, dar o sa treaca, doar stai departe de el si ocupa-ti mintea si timpul cu tot felul de activitati. Nu merita. Nu e ultimul baiat din lume, dar asta o sa inveti IN TIMP. Ce zici tu acolo nu e o scuza pentru comportamentul lui. Acum esti vulnerabila si ii cauti scuze. Dar cand o sa te vindeci o sa iti dai seama ca ai gresit gandind asa, cand sunt atatia tipi care s-ar purta frumos cu tine.
Nu cred că un băiat care apreciază o fată cuminte va ajunge să iubească o târfă. Lasă-l în pace chiar dacă mai ai sentimente pentru el. O să vină vremea când o să ai alt iubit. Ai răbdare!