Cand e singur fara acei asa zisi,, prietenii lui'' ia-l prin surprindere si sarutal spune-i ceva de genu,, eu te iubesc daca vrei sa fim din nou impreuna vom fi fericiti amandoi daca nu ma vei pierde definitiv'' arata-i ca poti fi rea mai rea decat te crede el in stare daca pe moment nu merge nu-i nimic asteapta 2-3 zile in care el se va gandi la tine fi sigura de asta apoi daca nu-ti spune nimic inseamna ca este confuz du-te la el ia-l deoparte si cerei un raspuns te mai vrea sau nu? Daca raspunsul lui e nu atunci lasa-l in pace gandeste-te ca la fel cum il vrei tu pe el la fel te vrea si altul pe tine poate unul mai bun care te va aprecia! Desi vei crede ca daca nu va impacati e o drama nu va fi vei trece mai repede decat crezi peste asta daca vei fi pozitiva! Sper ca sfatul meu ti-a fost de ajutor! Iti urez multa bafta draga mea!
IubyTzYkA13 nu-l lua cu vorba ci cu indiferenta totala nu`i atrage atentie...
In fine... il poti face gelos
si a 3-a varianta incearca sa arati si tu ceva mai simpatica parul,hainele, unghiile, parfumul... altele noua (baietilor) ne plac fetele cu o imagine exterioara la maxim! sper sa te vada si sa realizeze ce a pierdut
Mindfulness întreabă: