Te place oricine ar obs asta.De ce pierzi timpul cand poate fi inceputul la ceva frumos De ce renunti la fericirea ta;;]? :* uita'te bine ca in zilele astea rar mai gasesti un baiat sa fie atent cu o fata so iubeasca so aprecieze pentru ce e nu doar ca so... :] Asa ca nu da cu piciorul pentru ca o sa regreti sti vorba aia Listen to your heart (ascultati inima) :X Bffttt :*:*[FNda]?; x
Buna! Din moment ce sunteti prieteni, de ce nu il intrebi daca are prietena? Cred ca ar fi bine sa aveti o discutie deschisa si serioasa. Deschide aceasta discutie prin al intreba daca are prietena.
L'am intrebat daca ii place de prt mea si mi-a spus ca nu il intereseaza fetele deocamdata ca are prietena darnu am intrebat cine e. dar dupa aceea a inceput sa s comporte mai frumos cu mine si sa aiba grija de mine. el zice ca nu's sta gandul la fete pentru ca are prt.
Problema este ca de trei zile s-a combinat cu o fata... o cunosc sunt prt cu ea. nu stiu ce sa fac.
Spune-i ce simti pentru el, adevarul e cel mai scurt drum spre inima lui.
Nu mai cersi atentie pe TPU cand e absolut evident ca te place. Intreaba-l daca vreti sa va combinati.