| pampam8 a întrebat:

Mai intai de toate LA MULTI ANI si numai bine! Am si eu o intrebare : baiatul de care imi place s-a dovedit ca si lui ii place de mine : adica ma privea in fiecare pauza, ma lua in brate, vorbeam, imi zambea etc. Dar intr-o zi am aflat ca s-a combinat cu alta fata. Ce ar trebui sa fac? Sa mai incerc? De ce oare a facut asa? Mentionez ca acum s-a despartiti de aceea fata. Ca varsta am 15 ani si el nu este cu mine in clasa. Fundoii pentru. cel mai bun raspuns si celolarti puncte happy.

4 răspunsuri:
| Gabriella24 a răspuns:

Buna! La multi ani si tie! :* Eu zic ca daca s-a desparit de aceea fata merita sa incerci! Si cred ca a luat decizia de a fii cu o alta fata deoarece tu nu ai facut nici un pas spre el si a vrut probabil sa vada reactia ta sau sa iti arate lumea lui nu se opreste la tine happy. Dar pentru ca s-a desparit de ea a vrut doar sa te incerce... sa vada iti faci si tu pe alt cineva sau... nu pot stii ce a fost in mintea lui dar la asta ma gandesc eu :*! Merita sa incerci daca nu veti fii impreuna macar vetii fii foarte buni amici. Bafta! :* Astept sa imi spui prin mesaj ce s-a intamplat bine?! :* Pup happy

| 1000bodies a răspuns:

Hmm cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa lamuresti lucrurile. Vezi poate chiar te place si vrea sa fiti impreuna. Nu stii niciodata(':

| 1000bodies a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa lamuriti lucrurile. Vezi, poate te place cu adevarat si vrea sa fiti impreuna. Nu stii niciodata (': (scuze daca raspunsul s-a postat de mai multe ori, netu' e de vina)

| Byyu a răspuns:

Pai nu te descuraja. Chiar daca a avut alta prietena poate inca tine la tine.Bafta`!:*