Pai... caracterul glumesc, fizicul:fata, sani si fund, daca are toata astea ok chiar in lipsa de una as fii fericit.dar m-as bucura tare daca ar avea ceva de cultura pentru a ne intelege mai bine.eu asa cred...
Stii ce cauta baietii la o fata? fizicul si...cam atat.ce rost mai au caracterul si inteligenta, atata timp cat fata are tot ce-i trebuie..sani,fund etc,etc
desi,marea majoritate o sa spuna ca cel care conteaza e caracterul,dar,din start,iti spun ca cei care vor raspunde asa,mint! orice om,chiar si eu,prima data cand vad o persoana,mai excat un baiat(eu sunt fata), ma uit la chip, imbracaminte, frizura, ochi..etc....si dupa aia ii "vad" caracterul.
prima data cand intalnesti un om, automat, te uiti la fizcul lui!
Ne uitam la fizic prima data...Hai sa facem un mic test, ai 2 mere: Un mar ii mare si frumos, iar celalalt ii unpic deformat, cu niste pete pe el; pe care il alegi?
Depinde fiecare ce si doreste.eu unul mi-am dorit sa am o relatie de lunga durata.si am fost preocupat de caracterul ei.dar sa fiu sincer si partea cealalata conteaza..ma refer la aspectul fizic.
Depinde totusi cu toate ca cam asa este. se uita cam toti la caracter cu toate ca mie imi place de un baiat care sincer nu pot zice ca e frumusete intruchipat fata de altul care chiar daca e frumy nu imi place deloc. si spre exemplu kristen stewart nu a iesit niciodata cu un bait atragator. cautati stiri daca nu ma credeti. eu zic ca daca va uitati mereu numai la fizic este grav cum se transforma lumea din ce in ce mai rau.
Buna! Eu nu sunt baiat dar iti spun parerea mea ca baietii pana in 35 de ani se uita doar la corp, iar cei trecuti de 35 nu prea mai sunt interesati de aspectul fizic. Desi sun si baieti care indiferent de varsta pe care o au sunt maturi si sensibili si vor sa-si gaseasca jumatatea indiferent cum arata ea.
Sunt fata, dar o sa iti raspund si eu. Sper ca nu te superi.
Acum, sincer, nu cred ca ai vrea sa ai langa tine un baiat precum cei de pe strada (care iti bat joc de fete). Un baiat ce merita cu adevarat atentia ta este unul pentru care caracterul este mai important decat fizicul. Sa nu uiti asta! Pentru ca altfel vei suferi mult.
Xerolm întreabă: